Amikor betegek vagytok akkor is ugyan úgy étkeztek mintha nem lennétek azok? Pl: tömegelésnél ilyenkor kevesebb kaja kell?
Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 20:48
1/3 anonim válasza:
Ugyanúgy kell étkezni, de ne csodálkozz ha nem bírod, betegen én se bírok annyit enni.
2/3 A kérdező kommentje:
mára elég a 330g ch? 88 kg vagyok :D
2014. márc. 12. 21:05
3/3 anonim válasza:
Magadba erőltetni nem kell, ha nem bírod, ilyenkor az első a gyógyulás.
Én most voltam influenzás, hányás, hasmenés minden ami kell és egy falatot se bírtam enni, sőt még inni se nagyon.Három napig szó szerint nem ettem semmit(na jó ettem egy csomag ropit) és fogytam több mint három kilót.
De amikor meggyógyultam teljesen, nagyjából egy hét múlva, elkezdtem edzeni és rendesen kajálni megint.Két hét elteltével már ugyan ott voltam mint előtte.
Szóval a tanulság, hogy gyógyulj meg minél előbb és utána csinálj megint mindent helyesen és hamar vissza áll a régi rend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!