Ti mennyire étkeztek tisztán?
Figyelt kérdés
A formátokhoz képest, akár képet is csatolhattok. Kókuszzsírban süttök vagy napraforgóban? stb.. Tehát mennyire veszitek komolyan a dolgot és milyen eredményt értetek el vele. Erre lennék kíváncsi.2014. febr. 21. 03:57
1/6 anonim válasza:
hát én probálok minél jobban. szép jó dolog ez a kókuszzsír de a többi dolog amit eszel is ilyen jó? pl egy bolti kenyérben is sok adalékanyag van akkor egy sonka de akár egy ételízesitő is teli van ízfokozóval persze tudjuk semminek nem állapították meg káros hatását:D
2/6 anonim válasza:
Ha valaki az izfokozok miatt ben eszik tisztan akkor ne egyen tapkieget se. Sokkal feldolgozottabb kaja.
3/6 anonim válasza:
én a kajám 99%át megtermelem magamnak és totál átlagosan nézek ki annyi különbséggel, hogy 30 vagyok de 20-nak néznek és fizikailag 15nek érzem magam :)
4/6 Frontosa válasza:
Hétközben tisztán étkezem, de hétvégén van hogy félrekajálok (közös főzőcske az Asszonnyal, családi ebéd stb.), de igyekszem a makrotápanyag bevitelemet akkor is fedezni.
Most kezdtem a tömegelést újra kb. 1 hónapja (most lett vége a szálkásító diétámnak), 193 cm magas vagyok és jelenleg 102 kg., 110 fölött jön az újabb diéta.
3.5 gramm ch-n és 2 gramm fehérjén vagyok, több ch-n erősen zsírosodom.
Szálkásító diéta közben nincs félrekajálás, erre kínosan ügyelek.
Általában zsír és olaj nélkül főzök, vagy csak minimális olivaolajat használok.
5/6 anonim válasza:
Eleg szarul dietaztal le akkor.
6/6 Frontosa válasza:
Köszi az építő jellegű kritikát. :)
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!