Ujrakezdo vagyok, hogy csinaljam?
Tehat 186cm vagyok es 84kg, fel eve nem edzettem, de most ujrskezdem.
Sajnos a hasamra feljott olyan 3-4kg tehat behuzott hassal kell jarnom neha :)
Viszont a vazam megmaradt. Szeretnek izmot epiteni es a hasamrol letakaritani a zsirt, szerintetek hogy a legjobb?
Egyebkent furcsa, hogy mellizmom gyerekkoromota latszik, de nem sikerul korvonalazni, leszalkasitani, erre is szovesen olvasnek tanacsokat. 26 eves vagyok. Sofor vagyok es 14-15cimen rakodok tehat napi mozgasom is megvan, ennek tudataban irjatok. Koszonom.
Először is ki kell alakítani egy étrendet. Kerüld a hizlalóbb ételeket, mint a cukor, finomított ételek, zsíros, vagy gyorskaják. Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt + fehérjét, ami lehetőleg sovány húsok, hal, tojás, túró. Persze zsírra is szükség van, de inkább olajból vidd be azt. Szénhidrátot lassú felszívódásút egyél, pl zab, korpa.
Menj el futni legalább kétnaponta annyit, amennyit bírsz.
Erősítő edzést azt Te tudod, hogy jelenleg mit bírsz, onnan indulj ki és fokozatosan, ahogy bírod nehezítsd.
Ne erőltesd meg túlságosan magad elsőre, adj időt a regenerálódásra is.
Ha szükséges, szedj sportvitamint, táplálék kiegészítőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!