A kakaóporban mennyi tapertek van?
"a zabpelyhet is megkerestem a googleon ami azert nem rossz bongeszo,"
Te is most szálltál be az internetbe mint a Vágási Feri?
Keress tovább. Én a fatsecret oldalon szoktam megtalálni a nettó szénhidrátmennyiséget, de a nutritiondata oldalt is használom... No meg ha a guglin beírod a rost és nettó szénhidrát kifejezéseket is a többi mellé, akkor is tuti találsz valamit. Persze többfélét, hisz van zsíros és kevésbé zsíros kakaópor is.
Én szeretem a kakaót és mindennap eszem, de a mennyisége annyira elhanyagolható, hogy még engem sem érdekelnek ezek. Ha ketogén diétában valamiért meg akarok enni 100 grammot (erre a kombóra baromi sok esélyem van :D a kakaót egyszerűen nem esszük ilyen mennyiségben, legalábbis mi, akik nem eszünk csokikat táblaszám), akkor majd utánanézek, amúgy nem számít.
Proteinport nem helyettesítheted vele.
Viszont kivallo izesitesre,ami a dietaban nagyon jol jon.Én az esti túrót szoktam vele megszórni kb 1 evokanallal és edesitoszerrel.
Köszönöm. Azt a 23g-os vagy már nem is tudom mennyit írtál azt láttam,csak pont ahhoz volt kb 9g ch. Ha jól tudom,a rost is ch akkor hogy lehet 9g? Mert altalaban nem írják külön a ch-t meg a rostot.
Pl: ch 27g ebbol rost 5g
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!