Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bemelegítés, tápérték, ideális...

Bemelegítés, tápérték, ideális protein?

Figyelt kérdés

Most kezdtünk el kondizni, elég jól felszerelt a terem.

Bemelegíteni futógépen jó?

Jó ha napi 120g fehérje mellé 180g szénhidrátot eszek?

Picit túlsúlyos vagyok, nem nagyon.

Milyen protein ajánlotok? Whey-t?

2016. jan. 12. 18:25
1 2 3
 1/23 Cortez70 ***** válasza:
Jó a futógépes bemelegítés. Nem tudjuk, hogy mennyi kg vagy és milyen magas, így nem tudjuk, hogy neked mennyi fehérje kell. A ch is lehet sok és kevés is emiatt. Neked kalória mínuszban kell lenned, ha zsírt akarsz leadni. A wheyprotein jó lesz edzés utánra és akár reggel is a zabpehelyhez. De olvass még: google: sárga kapszula pdf.
2016. jan. 12. 18:30
 2/23 anonim ***** válasza:
Protein: MHN Whey, Myprotein Impact Whey. Futópad jó, de az ízületeket is be kéne, az hogy a kaja jó vagyí nem, fogalmam sincs, nem írtál testsúlyt, célt (tömegnövelés, diéta), zsírbevitel?
2016. jan. 12. 18:30
 3/23 A kérdező kommentje:
Az étrend jó lesz, csirkemell stb. 62 kg vagyok 165 centi mellé. Először zsírt szeretnék égetni, majd belefogni az izomépítésbe:)
2016. jan. 12. 19:14
 4/23 Cortez70 ***** válasza:
Akkor kb jó a fehérje. A ch-t meg majd csökkented, ha nincs heti 0,5-1 kg fogyás. De lány vagy egyébként?
2016. jan. 12. 19:16
 5/23 A kérdező kommentje:
Nem, csak alacsony :|
2016. jan. 12. 20:07
 6/23 Cortez70 ***** válasza:
De akkor neked nem kellene fogynod, izom kellene.
2016. jan. 12. 20:12
 7/23 anonim ***** válasza:

Cortez, edzésből, kajából profi vagy, imádlak, de pszichológiából még van mit fejlődnöd. ;)

Kövér vagyok ---> izmot építek ---> még vastagabb leszek ---> szálkásítok. Jól nézek ki, de sokáig tart.

Kövér vagyok ---> zsírt égetek ---> izmot építek ---> szálkásítok. Itt már az első fázis után jobban nézek ki, és utána is folyamatosan látványos a változás.

Túlsúlyos emberek lélektana. :D

2016. jan. 12. 20:25
 8/23 Cortez70 ***** válasza:
De éppen ez az, hogy egy férfi nem kövér 60 kilósan még ha alacsony is.:)
2016. jan. 12. 20:29
 9/23 anonim ***** válasza:
#8: Ezt Sosem tudhatod. Ne a saját izomtömegedből indulj ki! És ha magas a testzsírszázaléka?
2016. jan. 12. 20:31
 10/23 Cortez70 ***** válasza:
Mondjuk képpel többre lehetne menni az igaz. :)
2016. jan. 12. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!