Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bemelegítés, tápérték, ideális...

Bemelegítés, tápérték, ideális protein?

Figyelt kérdés

Most kezdtünk el kondizni, elég jól felszerelt a terem.

Bemelegíteni futógépen jó?

Jó ha napi 120g fehérje mellé 180g szénhidrátot eszek?

Picit túlsúlyos vagyok, nem nagyon.

Milyen protein ajánlotok? Whey-t?

2016. jan. 12. 18:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Köszönöm, nem vagyok egy feladós típus, és igen, innen csak fejlődni lehet. 23 kg már lement, de ott a sport csak bringa volt, tavasszal újra nyeregbe pattanok, őszig le is darálom a megmaradt felesleget.

Most alapvetően erősíteni akarok, mivel az izmaim állapota kritikán aluliak. És akkor még nagyon finoman fogalmaztam.

De inkább nem offolom szét a kérdést, én teljesen más műfaj vagyok, mint a kérdező.

2016. jan. 13. 07:32
 22/23 Cortez70 ***** válasza:
23 kg az nem semmi. Sok sikert a tovàbbiakban is.
2016. jan. 13. 07:35
 23/23 A kérdező kommentje:

Semmi gond, én szeretek olvasni ilyet, sok sikert mindenkinek! :)

Testkép zavar vagy sem, sok ember szerint dagi vagyok egy kicsit. Lehet közre játszik, igen. De akkor isvan elég markolható zsír a hasamon, melleimen, combomon stb. Az más kérdés hogy xy tömegű izomzat után hogy oszlik szét a testemen, megpróbálok több ch-t bevinni valamivel,de szerintem elég lesz 3xtskg ch:)

2016. jan. 13. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!