Most végül is hogy érdemes mosni a rizst? Egyáltalán szükséges?
Azért írtam direkt ebbe a kategóriába, mert bár eléggé megoszlanak róla a vélemények, viszont, mint szálkásító stádiumban lévő, jó lenne tudni az igazságot.
Van, aki azt mondja, hogy egyáltalán nem érdemes megmosni, mert a keményítő is szénhidrát, ha "tisztára mosom", veszít a tápértékéből. Olyan is akad, aki csak egyszer mossa át, hogy a kosz és a sok vegyszer lejöjjön róla, de olyan is van, aki tényleg 7-8x is képes átmosni, míg tiszta nem lesz a víz.
Ha már a szénhidrátbevitelemnek a javát a rizs teszi ki, jó lenne, ha megfelelően hasznosítaná a szervezetem. Feltételezem megint harc lesz belőle, de Ti, mint testépítők és szálkásítók, Ti megmossátok a rizst?
Kimosod belőle a keményítőt, ja :D
A húsból meg klopfolás közben kiütögeted a fehérjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!