Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez jó étrend lenne?

Ez jó étrend lenne?

Figyelt kérdés

Kb ilyen alak a célom: [link]

Vékony vagyok, úgyhogy tömegelnem kellene, egyedül a hasamon és a csípőmön van egy kis fölösleg.

Otthon edzenék videók alapján (talán bizonyos idő után mennék majd kondiba is).

A neten keresgéltem étrendeket, és találtam egyet, ami tetszik. Néhány dolgot átírtam benne, aztán kiszámoltam, hogy miből mennyi jut egy napra.

Ez jött ki:

2391 kcal, 136 g fehérje, 281 g szénhidrát, 85 g zsír

Csupa egészséges dolog van benne, zöldség, gyümölcs, rizs, csirke, és növényi olajok úgyhogy egészségesnek egészséges, csak nem tudom, hogy a tápértéke megfelelő-e.

2016. márc. 13. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki és kiderül, én tömegeléskor heti 3 konditermi edzést és 4 aerobot tartok, így minden napra ugyan az az étrendem. Van aki csak heti 3x kondizik és ennyi, de nekem az nehézkes lenne, hogy mondjuk edzés napon 3000 kcalt egyek, a többin meg mondjuk 2600-t, sokkal egyszerűbb nekem minden nap mozogni és mindig ugyan annyit enni. Viszont: Nem tudjuk hány éves, milyen magas, hány kiló vagy, mi az átlagos napi aktivitásod, így nehéz megmondani, h jó-e az étrend.
2016. márc. 13. 15:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Eleg sok a zsir nem? Es a hust meg semmit ne sus olajjal
2016. márc. 13. 16:07
 3/6 Szintis Zoli ***** válasza:
Hány kg vagy most?
2016. márc. 13. 16:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Kicsit soknak tűnik a kaja. Egyébként arányaiban jól néz ki.
2016. márc. 13. 16:25
 5/6 A kérdező kommentje:

Koszi a valszokat:)

Elso: Igazad van. 17 eves vagyok (3 honap mulva toltom a 18-at), 175 cm, es 53 kg :S (De azt mondjak, higy tobbnek nezek ki) Regebben mar csinaltam ilyet 1,5 evig, csak nem tomrgeltem, de latszottak mar valamennyire a kockaim, a bicepszem, a labam is izmosabb volt... Szoval annyira mar nem vagyok uj a temaban, csak most komolyabban szeretnem csinalni. Jelenleg nem sportolok (csak fogok), de suli utan "konnyu fizikai munkat vegzek". Vagyis gondolom, hogx a Burger Kingben valo rohangalas annak szamit. Ezt heti par alkalommal (suliidoben 2-3+hetvege).

2016. márc. 14. 10:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Ja, de ez csak az elso napi kaja volt, a masodik napra 3000 kcal korul jott ki (csak eddig lusta voltam tobbet is kiszamolni, aprilistol kezdem*). A 3000-es lehetne az edzos napjaimon, ez pedig a pihenokon, nem?

(*mert elotte elutazom es arra kell a penz, ezert elotte nem koltenek masra, hogy biztosan maradjon az utazasra)

2016. márc. 14. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!