Ez a gyakorlat jó alkarra, fogásra? Ma csináltam a teremben, de kiröhögtek.
szerintem annyira nem,mert nem folyamatos és kitartott a szorítás,hanem elengedi amikor lerakja.
meg ha alkarra dolgozik,akkor felesleges még hajolgatni is.
megszorítod és mozdulatlanul tartod amíg bírod,az elejtés előtt lerakod,pihensz aztán ismétled még párszor.
Jah azt olyanok röhögnek ki,akik csak csigás gépeken húzkodnak,a guggolást még az életben nem csinálták..Semmit nem értenek az erősportokhoz.Nekem kell a fogáserősség a felhúzáshoz,evezéshez stb.
Ma csináltam először mondjuk bedurrant tőle az alkarom.De akkor jobb lenne ha megfognám kisebb súllyal és tartanám időre?
engem guggolás közben röhögtek ki eleinte, mert ők 300 kg-ot tudnak mozgatni lábtolóval, mit szarakodok ott 80 kilóval rúddal a hátamon. de ha érdekelne a véleményük, kikérném előre
egyébként nem rossz, de szimpla tartással többet érsz, hajlongás nélkül, ha kifejezetten az alkarod kell és a felhúzás nem elég önmagában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!