Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Férjemnek szeretnék tömegnövel...

Férjemnek szeretnék tömegnöveléshez dolgokat venni ajándékba. De mit?

Figyelt kérdés
Ő sajnál magára pénzt költeni, protein meg minden egyéb nélkül gyúr. Csupa izom az egész teste, nagyon szálkás, de szeretne tömeget növelni. Milyen csomagot vegyek neki? Légyszi írjatok konkrét dolgokat, mert ehhez nagyon nem értek. Pénzben 30 ezret tudnék rászánni.
2018. máj. 4. 22:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mogyoróvaj, meg vitamin ami jó lehet. Én még egy SMR hengernek örülnék.
2018. máj. 5. 00:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Volumass 35 tomegmnovelot vegyel melle meg krratint es noni fog ha meg eszik is melle
2018. máj. 5. 01:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy grammpontos konyhai mérleget,hogy le tudja ellenőrizni a kajamennyiséget.
2018. máj. 5. 04:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Vegyél neki 2 pár 25-ös Eleiko tárcsát :D
2018. máj. 5. 09:53
 15/17 anonim ***** válasza:

"Szerinte ő hiába venne hasonló dolgokat, rajta nem “segítene”, ezért szeretném megpróbálni, hogy hátha mégis."

Attól tartok igaza van.Pénzkidobás.

2018. máj. 5. 11:54
 16/17 anonim ***** válasza:

"

ilyen adatokkal ha zsírmentes akkor pont jó formában van a naturál határ környékén.

hova hízzon,meg minek?"

Pont ez jutott az eszembe, cucc nélkül abszolút jó ez a testsúly.

VAgy vegyél neki egy gurtnit vagy övet vagy egy kesztyűt, azok mindig jól jönnek :) Én anno térdbandázst kaptam, nagyon örültem neki.

2018. máj. 5. 13:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Monster vitamin pakk vagy animal pakk,myomax hardcore,creatin,szolocukot,valami olcsó kevert edzes utanai"szenhidrat",platinose,polo,proteines mogyorókrem stb. Ezeknek orulnek,DE nem igazan hasznosak. Esetleg ha idosebb 30-35+) akkor teszto fokozo
2018. máj. 5. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!