Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehetne ilyen alakom?

Hogy lehetne ilyen alakom?

Figyelt kérdés
Ilyen alakot szeretnék és valaki tudna egy határozott edzéstervet? Ilyen mellem nem lesz, mert az enyém kicsik, de ilyen testem nekem is lehetne (meglenne a genetikám) csak nem találok edzéstervet :( Nem vagyok kövér olyan normál de még fogyózok 162cm 55kg és 52 akarok lenni. inkább a combom nagy meg egy picit a hasam és formálni szeretném meg karcsúsítani magam. Vélemények? vagy valaki edzesterv? persze nem egy-két hét alatt akarom de 2 hónap alatt valamennyi csak látszódni fog. [link]

2018. máj. 1. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy olcsó PS tanfolyam, eléggé furcsa csípő szerkezete van a hölgynek egy kis PS után
2018. máj. 1. 13:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor photoshop-al van megcsinálva?:s csak annyira megtévesztő, hogy irigykednek meg ilyet akarnak aztán nem is lehetséges, mert tényleg komolyan gondolom
2018. máj. 1. 13:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Igazából szerintem ez nem szép :D
2018. máj. 1. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg van fabrikálva a kép,de ettől függetlenül is elég vékony a dereka,szűk a bordaketrece,széles a csípője és kellően széles a válla,vagyis extrém módon homokóra https://www.youtube.com/watch?v=5pidSz4FdII Egy ilyen alak 20% edzés,sima konditermi teljes test átmozgató.30% az étrenden múlik és 50% a genetika.Ez a típus szinte nem is hízik derékra-hasra,nekik a fenékre és a combra megy a felesleg ha felszednek pár kilót.
2018. máj. 1. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Ehhez edzeni sem kell.
2018. máj. 1. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!