Hogy lehetne ilyen alakom?
Figyelt kérdés
Ilyen alakot szeretnék és valaki tudna egy határozott edzéstervet? Ilyen mellem nem lesz, mert az enyém kicsik, de ilyen testem nekem is lehetne (meglenne a genetikám) csak nem találok edzéstervet :( Nem vagyok kövér olyan normál de még fogyózok 162cm 55kg és 52 akarok lenni. inkább a combom nagy meg egy picit a hasam és formálni szeretném meg karcsúsítani magam. Vélemények? vagy valaki edzesterv? persze nem egy-két hét alatt akarom de 2 hónap alatt valamennyi csak látszódni fog. [link] 2018. máj. 1. 13:21
1/5 anonim válasza:
Egy olcsó PS tanfolyam, eléggé furcsa csípő szerkezete van a hölgynek egy kis PS után
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor photoshop-al van megcsinálva?:s csak annyira megtévesztő, hogy irigykednek meg ilyet akarnak aztán nem is lehetséges, mert tényleg komolyan gondolom
2018. máj. 1. 13:38
3/5 anonim válasza:
Igazából szerintem ez nem szép :D
4/5 anonim válasza:
Meg van fabrikálva a kép,de ettől függetlenül is elég vékony a dereka,szűk a bordaketrece,széles a csípője és kellően széles a válla,vagyis extrém módon homokóra https://www.youtube.com/watch?v=5pidSz4FdII Egy ilyen alak 20% edzés,sima konditermi teljes test átmozgató.30% az étrenden múlik és 50% a genetika.Ez a típus szinte nem is hízik derékra-hasra,nekik a fenékre és a combra megy a felesleg ha felszednek pár kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!