Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elveszítettem az alakom amit...

Elveszítettem az alakom amit eddig elértem. (lent leírtam miért) Hogy tudnám visszaszerezni?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok.1 év kemény edzés és 100%os étrend mellett nagyon szép alakot értem el, feljött 8 kg. Viszont elkezdtem dolgozni napi 11-12 órában, ráadásul álló, fizikai munkát és teljes egészében elveszítettem az alakom :( nemtudom betartani a kaját, mert nem lehet semmit vinni magunkkal, amit kapunk az meg általában zsíros húsok és ehetetlen kaják, néhány edzés ki is marad bár azt igyekszem tartani de kaja nélkül az se ér semmit, folyton fáradt vagyok stb. Most ott tartok h nagyon rosszul érzem magam a bőrömben :( Gondolkodtam a tömegnövelőkön végső esetben, szünetben gyors megiszok 1-2 adagot. Szerintetek? Vagy hogyan tudnám visszaszerezni az alakom??
2017. jún. 19. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem válts munkát ha ennyire megnehízi az életed
2017. jún. 19. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
11-12 órás munka? Hát ez nagyon nem jó!
2017. jún. 19. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Válts munkahelyet mert az izmaidat dolgozod most le. Mi az, hogy nem eheted a saját kajád ? Nem normálisak ezek x_x
2017. jún. 20. 01:28
 4/4 Cortez70 ***** válasza:
Úgy tudnád visszaszerezni ha normálisan ennél , edzenél és pihennél. Ez ami működkik, a többi duma.
2017. jún. 20. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!