Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen alakom hogy lehet?

Ilyen alakom hogy lehet?

Figyelt kérdés

[link]

Alapjáraton én is vékony vagyok,a kezem kicsit rugalmatlan, ahonnan fogynom kell az CSAK a hasam,derekam. De onnan jó 3-4 kilót.

Sok helyen szidják a teljes testes edzést, viszont máshol fogyáshoz jobban javasolják. A képen a lány sem az az izmos kategória, inkább feszes,tónusos.

Egy ilyen edzéssel + étrenddel elérhető,hogy a hasamról fogyjak, mellé kicsit "szálkásabb" legyek?

Tudom,hogy helyi fogyás nincs, mindenhonnan fogok fogyni,de sok popsi gyakorlattal nem fog a fenekem eltűnni? Mert az meg sajnos alig van,az is puha,ezért inkább arra fektetem a hangsúlyt

Edzés:

heti 3, teljes testedzés, heti 3x1 óra aerob+hasizom (nem a kiköpöm a tüdőm kategória)

Teljes test (bocsi,ha a gyakorlatokat pontos nevén nem tudom megnevezni)

Minden esetben 10 perc bemelegítés taposógépen

A gyakorlatok végén 40 perc levezetés,ami változó ( taposó,bicikli,elipszis )

A variáció

Guggolás keretben

farizom gép rövidített tartományban ( térdelőtámasz, felfele toljuk a súlyt)

lábtoló

felhúzás

combfeszítő

combtávolító

bicepsz scott-on

tricepsz (súlyt hátra leengedem)

az a gép,mikor ülve magamhoz húzok:)

melltől tolás

háthoz húzás

hasizom

B variáció

kitörés

guggolás abban a fekvő gépben

felhúzás

lábtoló

csípőemelés

farizom hátra

bicepsz scott-on

tricepsz (súlyt hátra leengedem)

az a gép,mikor ülve magamhoz húzok:)

melltől tolás

háthoz húzás

hasizom

Étrend:

R (8-fél9): 2-3 tojásos rántotta, kevés baconnel

E (12-fél1): 100g csirke+50grizs (főtt állapotban mérve) +saláta

3 körül Edzés

U: Edzés utáni fehérjeturmix

V1: 100g csirke+rizs (főtt állapotban mérve) +saláta

V2: 100g túró pici fél doboz, zsírszegény tejföllel, proteinporral ízesítve

2017. aug. 5. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a baj hogy ilyeneket nèzegetsz, nem az a pàr kilo plusz.
2017. aug. 5. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézd csak meg a képaláírást: "Save water, drink champagne". Na ez a titok. Pezsgőt kell inni.
2017. aug. 5. 19:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Elsőnek üzenem,hogy szerintem azzal,hogy valaki jól akar kinézni,nincs baj. Itt csak az ALAKON van a hangsúly. Nyilván az ilyen nők másban nem követendőek..

Utolsó: feldobtad a napom! :D

2017. aug. 5. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:
mivel írtad is, hogy nincs helyi zsírégetés, szóval olyan nincs hogy csak innen vagy onnan fogysz. ha edzel a fenekedre akkor nem fog eltűnni, egy ideig talán nagyobbnak is fog tűnni ha még több izom épül oda. az meg genetika kérdése, hogy milyen lesz a végeredmény, de nőként ne félj attól, hogy taszítóan izmos leszel, mivel ahhoz évekig kéne edzened és tesztoszteront nyomatni. Mert egy nő normális körülmények között soha nem fejlődik olyan izmosra és olyan gyorsan mint egy férfi. szóval edz ahogy jónak látod aztán majd meglátod. látatlanban amúgy se lehet ezt megmondani
2017. aug. 5. 19:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy baj a jò alak?! Az a baj hogy a vilàg ezt tolja arcba es te is egeszen jo kulso adottsagokkal ilyenekre vàgysz mert ezeket nezegeted. Persze amit lehet tegyunk meg hogybjol erezzuk magunkat a borunkben, de neked biztosan nincs arra szukseged hogy meg jobban nezz ki.
2017. aug. 6. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!