Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Úgy három hónap alatt lehet...

Úgy három hónap alatt lehet "ilyenből ilyen" alakom? Képpel

Figyelt kérdés

Lehet sok hasonló kérdés van a kategóriában, inkább szét sem néztem, nehogy elszégyelljem magam én is. :D Az étkezési, edzési, stb alapokkal igazából tisztában vagyok. De annak hasznát tudnám venni, ha valaki kicsit helyre tenne, hogy mennyire reálisak/irreálisak az elképzeléseim.

Kezdem a képekkel. Jelenleg hasonló vagyok: [link]

És ez a cél: [link]

Azt hiszem, mezomorf típus vagyok. Gyors fejszámolás alapján olyan 10kg felesleg van rajtam, meg jó lenne pár kiló izom.

Amik a fő céljaim kerek fenék, lapos izmos has. Meg a csípőmmel van problémám, ettől a bizonyos "hip dip"-től szeretnék megszabadulni és oda is izmot felszedni, hogy kerek legyen.

Nyilván nem testépítőnek készülök, de szeretnék egy fittebb, szebb alakot. Lehetséges eredményt elérni ennyi idő alatt?

2018. ápr. 30. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos jó az első kép amit linkeltél?
2018. ápr. 30. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges, nincs olyan sok különbség a 2 csaj között. Kitartás kell hozzá, de realisztikus a célod. Hajrá!
2018. ápr. 30. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

szegény Barbika sírna ha megtudná, hogy valaki őt hívta volna a legyőzendő ,,before'' példának :D

Egyébként igen lehetséges. A súly leadás az nem lesz olyan nehéz, de a hasra nagyon sokat kell edzeni, naponta egy 30 perc nyugodtan mehet. Abból is a jó erős haladó típusút.

2018. ápr. 30. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:
30perc hasra?? De okos vagy te aztan
2018. ápr. 30. 15:42
 5/7 palilaci ***** válasza:
Szerintem elnezted te azt a before kepet.
2018. ápr. 30. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha jól csinálod, akkor meglesz 3 hónap alatt.
2018. ápr. 30. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:

állókép kellett volna.

de ugyanaz az év ugyanaz a sorozat-

[link]

szóval az elérendőhöz kellene legalább 6-8 kiló izom,aztán ha ez megvan akkor a tzs-t levinni 16-17%ra.

ez 3 hónap alatt nem fog összejönni,szóval érd be idén azzal,hogy lediétázod a 10 kilót és edzel,hogy ne legyen csoffatag a végeredmény.

2018. ápr. 30. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!