Facebook45 kérdése:
Az lenne a kèrdésem hogy napi 40mg androgél, illetve clenbuterol (fel és levezetve) hozna-e 1 hónap alatt kb 5 kg színizmot? Étrend és edzés tökéletessége mellett.
Figyelt kérdés
Illetve 1 hónaptól lenne valami komolyabb bajom?
MINDKETTŐ GYÓGYSZERTÁRI TERMÉK!
2018. ápr. 13. 20:17
1/8 anonim válasza:
Clen eleve nem hoz izmot, hanem visz. Mellesleg egy szuris kura 3 honap alatt kb 3-4kg izmot hoz helyesen csinalva, akkor gondolhatod, hogy amit leirtal max 0.5kilot.😂
2/8 anonim válasza:
Konyorgom ha mar hobbikokszol valaki legalabb a szerek hatasaval lenne tisztaban... a clen nem szteroid, nulla anabolikus hatasa van..
3/8 anonim válasza:
Igazából (attól függetlenül hogy gyakorlatban nem müködik vagy nem érdemes használni illetve kérdés butaságtól eltekintve) patkány kísérletekben clen mutatott anabolikus hatást.
4/8 anonim válasza:
Akkor mondjuk úgy, hogy a kérdezőnek biztos nem hozna semmit.
5/8 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy a clen nem hoz izmot. Azt csak azért szedném hogy szárítsob közben. ha mondjuk nem hozna semmi + tömeget, attól még mondjuk javítana a zsír izom arányomon?
2018. ápr. 14. 09:41
6/8 anonim válasza:
Az androgél egyáltalán hatásos ?
Párszor láttam felbukkani díler listáján de senki nem írt róla véleményt.
7/8 anonim válasza:
Nem igazan javitana, mert vinne el izmot. Az androgel eleve pofon a szarnak, de ahhoz edeskeves, hogy clen mellett megtartsa az izmot. Tehat legfeljebb fogynal zsirbol es izombol is. Abszolut hulyeseg ez igy.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkinek 😊
2018. ápr. 15. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!