Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért ilyen vékonyak a karjaim...

Miért ilyen vékonyak a karjaim? 14/F

Figyelt kérdés
A karjaim nagyon vékonyak az átlaghoz képest...és a vállaim is marha keskenyek. Járok konditerembe heti 2x és otthon csinálok HIIT edzést minden nap(kivéve vasárnap).Edzés után eszek egy fehérjeszeletet és próbálok minél egészségesebb és fehérjedúsabb kajákat enni.(Pl tojás,tojásrántotta) A kérdés az hogy egy idő után(kb. 2 hónapja járok konditerembe)meg fog látszani a karomon és a vállamon hogy edzek? Vagy valamit nem jól csinálok?

2018. ápr. 11. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne edz minden nap. Eleg a kondi. Nem tudsz heti 3x lemenni? ICF 5x5 tervet csinalj. Eroemelo jellegu, de hidd el sokkal jobb mint az izolalgatos szarsagok.

2018. ápr. 11. 16:37
 2/4 anonim válasza:
2 hónap arra jó ha rendeszeresen heti 3-4x jársz edzeni h megtanulod hogy melyik gép mire jó naggyából és naggyából megtanulod őket használni de ez majd ha már 1 éve csinálod mondjuk átfog formálódni benned h mennyivel másképp csináltad annó, uj tapasztalatok ötletek kinek mi válik be. Egyébként meg persze hogy megfog látszódni lehet h nagyon vékony a genetikád de idővel a munka kifizetődik. Az elsőhöz csatlakozva ha "gyorsan" látványosan akarsz fejlődni akkor "sokkold" az izomzatod rövid nehéz sorozatokkal de ez számomra hátrányos is volt mert amint visszatértem a kézilabdához 15 kg ot dobtam le az izomzatomból is de kinek a pap kinek a papné de te mivel gondolom az erőre meg a látszatra mész ezt jaaslom én is valamint normális étrendet tarts most amtörként nyugodtan kajálj bármit de arra figyelj h a fehérjéd bent legyen napi szinten... Erre használj valami port ne protein szeletet. Valamint ha haladósan akarsz eredményt akkor Creatin Monohydrate ez egy leglási táplálék kieg. nekem bevált annó de vizesít is de ha vékony az alkatod akkor attól azért nem kell tartanod h széthízod magad ezektől. Remélem segítettem. Szépnapot!
2018. ápr. 11. 19:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Légy türelemmel. Otthon tényleg felesleges. Próbál 3-4x lejutni a terembe alapgyakorlatok+pár kiegészítő.
2018. ápr. 11. 20:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2018. ápr. 11. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!