Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez jó heti edzésterv?

Szerintetek ez jó heti edzésterv?

Figyelt kérdés

Eléggé kezdő vagyok még a testépítésben, viszont próbálok utánajárni, megtanulni, hogy lehet ezt az egészet megcsinálni. Sok kérdést feltettem itt már ezzel kapcsolatban, most megpróbáltam egy heti edzéstervet összeállítani, viszont kíváncsi lennék, hogy ez így biztos jó? Tehát én szeretnék most a hibáimból tanulni, ha egy ilyen heti edzéstervvel csinálnám akkor mi lenne a gond?

És mit kéne a heti edzésterven változtatni mit ajánlotok? stb.. Előre is köszönöm a segítséget

Heti edzésterv:

Hétfő:

- Hát & Has & Bicepsz

Kedd:

- Mell (fekvenyomás, stb..), Láb, Bicepsz

Csütörtök:

- Váll, Has/Hát, Tricepsz

Péntek:

- Hát, Láb + Kardió, Bicepsz

Szombat:

- Mell, Tricepsz

(néhány napot kihagytam mert valamikor nem érek rá)

Lehet hogy orbitális hülyeségeket írtam le, én sem vagyok vele tisztában, azért kellene egy kis segítség, hogy megtanuljam.

2018. márc. 25. 23:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz. Heti 3 teljes testes edzés kell.
2018. márc. 25. 23:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Tényleg gázos. Egyetértek, heti 3 teljes test menjen, amíg bele nem jössz. Az edzések közt legyen egy nap pihi (mondjuk hétfő, szerda, péntek). Naturálban a kevesebb a jobb.

Nyomj ICF 5x5-öt

[link]

2018. márc. 26. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!