Kreatint és a proteint hogyan keverjem?
Fél éve edzek és most akarok elkezdeni inni kreatint és proteint, mert hallottam hogy a kreatin mellé ajanlatos proteint is inni. Laktoz erzekeny vagyok ezert BEEF proteint vettem. Hogyan keverjem? Egy shakerbe tegyem mind kettőt? Vagy elobb egyiket aztan a másikat igyam?
Naponta 2x proteint es 2x kreatint innom. Proteint edzés után és lefekvés előtt. Kreaint edzés előtt és után. A konkrét kérdés hogy a két edzés utanit hogyan oldjam meg?
Miert lenne sok pénzem és miert is kellene drágát kakilni?
Egy normális kérdést tettem fel és csak egy normális választ vártam.
Koleszos vagyok, és a helyes táplálkozás havi szinten többe jön ki mint a fehérje por alapban. És időm sincs folyton kajat készíteni. Persze eszek en tojást, csirke es pujka hust, halat stb., de nem érek el mindig ilyet készíteni.
Köszönöm. Szerintem ezt elsőre is lehetett volna igy.
Megvárom lehet valakinek más véleménye van.
Kreatint mind1, hogy mikor szeded. Az jó, ha kettéosztod. Én a helyedben reggel és este innám. Pl. reggel 8 és este 8.
Az viszont fura, hogy nálad a fehérjepor olcsóbb, mint a kaja. Valamit elszámolsz
A honap 30 napjan keresztül, hogy minden nap bevigyek 50-80 gram fehérjét az sok.
Kh naponta 1000 FT-be kerulne MINIMUM. (Hal,tojás, csirke és pulya mell). Es hangsulyozom ugy, hogy meglegyen a napi 50-80 gram bevitt fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!