A proteint és a Kreatint lehet egy shake be keverni?
Sokat olvastam a kreatinról és úgy gondoltam, hogy egy év edzés után kipróbálok egy kreatin kúrát. Olyanokról olvastam fórumokon, hogy valaki a kreatinját fél liter vízbe oldja fel, viszont máshol csak 2 deci. Szerinted mennyibe kellene?Illetve lehet-e ezeket egybekeverni (egy shake be)?Napi kétszeri edzésnél (első az cardio edzés) A Proteint és a kreatint hányszor naponta és milyen adagokba?
64kg és 174cm vagyok - így gondolom 128g proteint kéne bejuttatnom naponta a testembe.
Protein, Kreatin amiket vásároltam:
Azért azt jó lenne betartani, ha olyan shaket készítessz amiben a fehérje mellett creatint is teszel, akkor bizony
1g creatin = 1dl víz.
Tehát ha 5g creatint teszel mondjuk 35g fehérjéhez, és kb ugyan ennyi szénhidrátot, inkább maltot, mind dextrózt, akkor ezt 5dl vízben kell alaposan feloldanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!