Milyen proteint vegyek? Mit ajánlotok?
Nincs olyan kiegészítő meg úgy általában semmi ami "felfúj"..az izom nem légüres tömlő hogy fel lehessen fújni.
Ha syntholt fecskendeznek be,megnőhet a térfogat de az kicsit más téma..
Szerintem a Scitec fehérjéi jók.
100% WHEY PRO Professional,Whey Pro Superb,Beef Protein..
Ja, jók. Jó drágák.
Van sokkal jobb ár-érték arányú fehérje is, ne ragadjunk le a biotech és a scitec között állandóan!
Kérdező:
megerősítem az első két választ: olvass utána a dolgoknak, mert nagyon nem vagy képben.
100% Whey Protein Professionalt ajánlom mindenképp, normális aminosav ellátással, visszatölt, hozza amit elvársz tőle (Fehérje kiegészítés, nem másra gondoltam). Az árban teljesen megfelelő.
Még figyelmedbe ajánlom a MyProteint az sem rossz minőség.
Én myprotein impact-et veszek vagy MHN wheyt. Ezek jók árban is.
De egyik sem fúj fel, ez csak sima fehérje, sima kaja. A hús sem fúj fel, ez sem fog. Nem csodaszer, nem varázspor!
Elsőzör is milyen a szilárd tápanyagbeviteled?
Tápkieg esetén fehérje választásnál gyors felszívódás, vagy lassú felszívódás. Nem mindegy.
A következő szempontok a kiszemelt fehérjés dizájner doboz mit is tartalmaz. Vajon ha whey-t választunk akkor milyen eljárással készült protein, és milyen koncentráció. Tartalmaz e valóban hasznos alapanyagokat? Ha igen mit, és abból adagonként mennyit?!?
Vajon mennyi benne a haszontalan anyag, mint cukor fajták, dextróz, maltó, kristálycukor, aztán adalékanyagok, mint állományjavító, ízfokozó, habzásgátló. Aztán jöhetnek a trükkös anyagok. vajon azokból mennyit is tartalmaz.
Úgy, hogy aki csak úgy rávágja erre a kérdésre az xyz márkát, az az egészhez nem ért semmit.
Full Force Simple whey....?! Miért is ajánlható?
A leírás alapján ez van benne:
Ultrafiltered whey protein concentrates, dextrose, cocoa powder (10-12%), artificial sweeteners (acesulfame K, sucralose), flavoring (chocolate), thickener (xanthan gum).
Vagy is nem csoda, hogy talán 60%-os ha van, hiszen a második legtöbb benne a dextróz, ami ugye egy cukor. Ezt mondjuk 500ft/kg-ért is meg lehet venni.
Ha visszaszorzod a benne lévő tiszta fehérje mennyiséget, akkor meglepődnél, hogy mennyibe is kerül?!?!
MHN 100% whey 23.990Ft/6kg
Mit is tartalmaz whey protein koncentrátum 80-as, instant verziót! valamilyen ízt, és adagonként 40mg emésztőenzimet. Az ízektől függően, az elérhető legmagasabb fehérje koncentrációt kapod ca. 77% - 72%
.... és tudod, miért mert semmi mást nem tartalmaz!
Ennél koncentráltabb fehérjét csak akkor kapod ebben a szegmensben, ha magát a fehérjét alapaynag szinten vásárolod meg. 14.300Ft/4kg ez ca. 80%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!