Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Laktózmentes whey proteint...

Laktózmentes whey proteint tudtok ajánlani, ami? Többi lent.

Figyelt kérdés
Melyik az /vagy azok/ a laktózmentes, és egyéb adalékmentes, nagy arányú whey protein porok, ami van olyan jó, mint a Biotech Iso Whey Zero, de nincs annyira agyonmarketingelve és túlárazva?

2014. máj. 29. 06:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
2014. máj. 29. 08:10
 2/16 tap bela ***** válasza:

Laktóz mentes a tojásból, beef-ből nyertek. Nagyon minimálist tartalmazhat, közel a 0-hoz a whey izolátum.

Az egyébb adalékmentes esetében pedig maga a fehérje, ami semleges íz. Ellenben a tojásfehérjénl vigyázatt, mert sós az íze. 2500g/12.900Ft, a natív whey izolátum 95%-os natúr íz esetében 2500g/19.900Ft

2014. máj. 29. 10:01
 3/16 anonim ***** válasza:
A marhafehérjével kapcsolatban neked is voltak fenntartásaid, Béla, most mi a helyzet vele? Kiderült már, hogy mégis jó? (nem kötekedés, érdeklődés)
2014. máj. 29. 12:06
 4/16 tap bela ***** válasza:

A fenntartásaim továbbra is meg vannak. És mint láthattad nem elsődlegesnek ajánlottam.

Addig, amíg csak irogatják, és nem közölnek aminoprfilt, addig továbbra is kollagént sejtek, amit kénytelenek + dolgokkal turbózni.

2014. máj. 29. 15:46
 5/16 tap bela ***** válasza:

Sőt a hidrolizáltság mértéke sem tisztázott, és igen hangzatos peptid fehérjék szavakat is használnak. Erről a két témáról is regényeket lehetne írni.

Sőt lassan már kezd minden whey fehérje (koncentrátum, izolátum és hidro) keveréke, csak itt is senki nem tudja, hogy melyikből mennyi is van benne?!?! És nem mindegy. Jól hangzik a vevőnek.

Saját vélemény!

2014. máj. 29. 15:53
 6/16 A kérdező kommentje:

Ja, azt elfelejtettem odaírni, hogy tejsavó koncentrátum kellene, tehát ugyanúgy, mint az iso whey zero.

Vagy ezen kívül egyáltalán nincs ilyen?

2014. máj. 29. 21:51
 7/16 anonim ***** válasza:
az összes koncentrátumban van laktóz
2014. máj. 29. 22:13
 8/16 tap bela ***** válasza:
Valami nagy kavar van a kérdező fejében, mivel laktózmentes fehérjét keresel, és közben whey protein koncentrátumról írsz!!!
2014. máj. 29. 22:14
 9/16 A kérdező kommentje:
A biotec iso whey zero tejsavófehérje izolátum és ugyanakkor laktózmentes. Mi nem érthető?
2014. máj. 30. 05:55
 10/16 anonim ***** válasza:

Azt írod:

21.51 : koncentrátum kellene

05:55 : izolátum, mi nem érthető?

Na, pont ez nem érthető.

Béla, értem, köszönöm. Szerintem én akkor maradnék ez esetben a tojásnál, az tutira bevált, a sósság meg tán elviselhető ár a megbízhatóságért cserébe :D Na meg ugye ott van az a magyar cég, aki tojásból csinál mindenféle porokat, leveket, meg rudakat. Nálunk is több szakdolgozattéma kapcsolódott ehhez, szóval a technológia már bejáratott, és mégis fejlődik.

2014. máj. 30. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!