Laktózmentes whey proteint tudtok ajánlani, ami? Többi lent.
Laktóz mentes a tojásból, beef-ből nyertek. Nagyon minimálist tartalmazhat, közel a 0-hoz a whey izolátum.
Az egyébb adalékmentes esetében pedig maga a fehérje, ami semleges íz. Ellenben a tojásfehérjénl vigyázatt, mert sós az íze. 2500g/12.900Ft, a natív whey izolátum 95%-os natúr íz esetében 2500g/19.900Ft
A fenntartásaim továbbra is meg vannak. És mint láthattad nem elsődlegesnek ajánlottam.
Addig, amíg csak irogatják, és nem közölnek aminoprfilt, addig továbbra is kollagént sejtek, amit kénytelenek + dolgokkal turbózni.
Sőt a hidrolizáltság mértéke sem tisztázott, és igen hangzatos peptid fehérjék szavakat is használnak. Erről a két témáról is regényeket lehetne írni.
Sőt lassan már kezd minden whey fehérje (koncentrátum, izolátum és hidro) keveréke, csak itt is senki nem tudja, hogy melyikből mennyi is van benne?!?! És nem mindegy. Jól hangzik a vevőnek.
Saját vélemény!
Ja, azt elfelejtettem odaírni, hogy tejsavó koncentrátum kellene, tehát ugyanúgy, mint az iso whey zero.
Vagy ezen kívül egyáltalán nincs ilyen?
Azt írod:
21.51 : koncentrátum kellene
05:55 : izolátum, mi nem érthető?
Na, pont ez nem érthető.
Béla, értem, köszönöm. Szerintem én akkor maradnék ez esetben a tojásnál, az tutira bevált, a sósság meg tán elviselhető ár a megbízhatóságért cserébe :D Na meg ugye ott van az a magyar cég, aki tojásból csinál mindenféle porokat, leveket, meg rudakat. Nálunk is több szakdolgozattéma kapcsolódott ehhez, szóval a technológia már bejáratott, és mégis fejlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!