Laktózmentes whey proteint tudtok ajánlani, ami? Többi lent.
-.-
Te laktózmentes koncentrátumot akarsz, és miután mondták, hogy nincs, nekiállsz egy izolátummal példálózni. De az izolátum nem koncentrátum!
Nem az izolátumon vagy a koncentrátumon van a hangsúly, hanem azon hogy tejsavóból készül és nem marha, szója, stb.
De hagyjuk, úgy látszik túl komplikáltat kérdeztem az itteni professzor uraktól.
"A biotec iso whey zero tejsavófehérje izolátum és ugyanakkor laktózmentes. Mi nem érthető?"
Egyet sosem értettem.... Jön valaki feltesz egy kérdést. Válaszolnak rá jót vagy rosszat. Aztán ismét jön a kedves kérdező..... és megkérdezi
Mi nem érthető?
Akkor visszakérdezek nekem mi nem érthető? Talán az, hogy azt az kicsi kis fáradságot sem veszed, hogy megnézd a biotech iso whey zero hogyan lehet zero?
Ha azt olvasom a terméken, hogy iso whey, akkor úgy értelmezem, hogy ez a termék 100%-ban izolátum, de hát az összetevők az alábbiak:
Protein pre-mix (whey protein isolate, hydrolyzed whey protein isolates, cross flow ultra-filtered whey protein concentrate
Már ebből kikövetkezhető, hogy nem lehet zeró sem laktózban, sem a szénhiddrát.
Tehát, akkor ki nem érti a dolgot?
"
De hagyjuk, úgy látszik túl komplikáltat kérdeztem az itteni professzor uraktól.
"
Lehet, hogy más válaszolók proffok, én nem vagyok proff (sajnos), talán pont ezért komplikált a válaszom annyira, hogy Te mint proff kérdező, nem érted a választ. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!