Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Laktózmentes whey proteint...

Laktózmentes whey proteint tudtok ajánlani, ami? Többi lent.

Figyelt kérdés
Melyik az /vagy azok/ a laktózmentes, és egyéb adalékmentes, nagy arányú whey protein porok, ami van olyan jó, mint a Biotech Iso Whey Zero, de nincs annyira agyonmarketingelve és túlárazva?

2014. máj. 29. 06:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Véletlenül se fejtsd ki.
2014. máj. 30. 10:38
 12/16 anonim ***** válasza:

-.-

Te laktózmentes koncentrátumot akarsz, és miután mondták, hogy nincs, nekiállsz egy izolátummal példálózni. De az izolátum nem koncentrátum!

2014. máj. 30. 12:24
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem az izolátumon vagy a koncentrátumon van a hangsúly, hanem azon hogy tejsavóból készül és nem marha, szója, stb.

De hagyjuk, úgy látszik túl komplikáltat kérdeztem az itteni professzor uraktól.

2014. máj. 30. 12:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Persze, ha nem tudod kifejezni magad, nem érted a szavak közt a különbséget, az a mi hibánk.
2014. máj. 30. 13:14
 15/16 tap bela ***** válasza:

"A biotec iso whey zero tejsavófehérje izolátum és ugyanakkor laktózmentes. Mi nem érthető?"

Egyet sosem értettem.... Jön valaki feltesz egy kérdést. Válaszolnak rá jót vagy rosszat. Aztán ismét jön a kedves kérdező..... és megkérdezi

Mi nem érthető?

Akkor visszakérdezek nekem mi nem érthető? Talán az, hogy azt az kicsi kis fáradságot sem veszed, hogy megnézd a biotech iso whey zero hogyan lehet zero?

Ha azt olvasom a terméken, hogy iso whey, akkor úgy értelmezem, hogy ez a termék 100%-ban izolátum, de hát az összetevők az alábbiak:

Protein pre-mix (whey protein isolate, hydrolyzed whey protein isolates, cross flow ultra-filtered whey protein concentrate

Már ebből kikövetkezhető, hogy nem lehet zeró sem laktózban, sem a szénhiddrát.

Tehát, akkor ki nem érti a dolgot?

2014. máj. 30. 20:15
 16/16 tap bela ***** válasza:

"

De hagyjuk, úgy látszik túl komplikáltat kérdeztem az itteni professzor uraktól.

"

Lehet, hogy más válaszolók proffok, én nem vagyok proff (sajnos), talán pont ezért komplikált a válaszom annyira, hogy Te mint proff kérdező, nem érted a választ. ;-)

2014. máj. 30. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!