Erőemelő edzés esetén hány sorozatot és ismétlést csináljak?
Figyelt kérdés
Heti 3x járok edzeni, fekvenyomast, guggolast es felhuzast mindig csinálok. Ugye ezek az erőemelő gyakorlatok.
Es en még kiegészítem egy eronovelo gyakorlattal. A huzodzkodas, tolodzkodas, mellrol nyomás, bicepsz kétkezes ruddal négyesből szoktam választani egyet a harom erőemelő gyakorlat mellé.
Eddig 5x5-t csináltam heti 2x úgy, hogy nem növeltem a súlyt, heti 1x pedig minden sorozat után noveltem.
De azt is olvastam, hogy a piramis hatékonyabb lehet. Pl. 10-8-6-4 es mindig növelni a súlyt. Melyik a jobb ha kizárólag az eronoveles a cél. Valamint nem akarok versenyző lenni csak hobbi szinten uzom.
2018. márc. 25. 06:41
1/1 anonim válasza:
Keress egy erőemelő tervet. Starting strengt, Madcow, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!