Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy tudnék a legjobb tömegnöv...

Hogy tudnék a legjobb tömegnövelési kaját össze hozni?

Figyelt kérdés
Azt értem ez alatt hogy hogy egyek úgy hogy ne hízzak. Az elmúlt egy hónapba észre vettem a változást (izmosodtam,zsír is jött fel)... És az a kérdés hogy ezt hogy tudnám meg akadályozni a zsírosodást. Zöld Jumbot szedek 3kg.
2018. febr. 16. 09:20
 1/3 anonim ***** válasza:
A zsirosodast nem tudod meg akadalyozni, max kevesbe zsirosodni. Azt pedig azzal, hogy kicsit kevesebb kaloriat viszel be, de meg kaloriapliszba lenni. Azt a jumnot mar elis hagyhatnad, mert televan nyomva cukorral, inkabb kolts rendes kajara rs legye max 10-15%kal kaloriapluszba
2018. febr. 16. 09:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Ott kell kezdened hogy leteszed a jumbo-t. Nem szeretném minősíteni, nézd meg az összetételt,kalóriát stb..

Kalóriaszükségletet számolj, étrendedet hozd összhangba vele, majd emelj a mennyiségeken, kezdésnek 300-500 kalóriát, tükörből tájékozódj, ha sok visszaveszed,ha kevés emeled.

Ha mindenképp tömegnövelőn matekozol akkor legalább cukormenteset keress, hyper mass pl már hozzáadott cukor mentes. Kalkuláld bele a napi bevitt kalóriába ha más forrásból nem tudod pótolni.

De a kalória nagy részét szilárd táplálék képezze.

Ha nem számítana a zsír akkor nem lenne baj vele, szigorú diéta mellett össze lehet hozni a dolgot.

Vagy esetleg még a ch hintáztatás jutott eszembe, nálam bevált, egy év alatt 8kg jött fel, mivel sportolok ezért rendszeresen (negyed évente mérnek testzsírt) 14%-ról 13-ra csökkentem közben.

2018. febr. 16. 09:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :D
2018. febr. 20. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!