Mitől lehet nagyon hízni, mik a legjobb tömegnövelési tanácsok? Mi az, amitől biztos felszednék pár kilót?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, 180 cm 64 kiló. felszeretném magam tornázni 75 kilóra.. kiskoromban 2-3 évet úsztam, 3,5 évet boxoltam, eléggé le vagyok szálkásodva és szeretnék kicsit emberesedni, tömegelni. Este 6 után szoktam rengeteget zabálni, napközben főként gyümölcsöket, rengeteg vizet iszok, sportolok is.. Mik azok a dolgok, amitől biztosan megnőnék,mennyit és mennyi idő alatt? Nagyon gyors az anyagcserém is, egy nap 2x kakkantok xd Odafigyelek a kajákra, sok rizset, főzeléket zabálok de egy gramm nem jön rám.2013. ápr. 17. 13:20
1/1 anonim válasza:
Ne gyümölcsöt egyél hanem péksütiket, gumicukrot, sok csokit. Ha pedig nem masiról van szó főleg a körömpörköltet ajánlom, mekis kaját, kínait, mindenhez fehér kenyér, sok krumpli és rizs. A lényeg a sok édesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!