Tudnék egy kevés izmot építeni 2g/ttkg fehérjével, heti 3-4* 30-40 perc súlyzózással?! 100 g ch mellett, kalóriadeficitben. (bővebben lent)
65 kg körül vagyok most kb,bár már hetek óta nem mértem magam.Fogyni is szeretnék kicsit,de egy kis izmot is akarok építeni minél előbb,ezért nem jön be nekem a szálkásítás majd tömegelés vagy fordítva.Napi 1300-1600 kalóriát vinnék be,a makrók pedig úgy vannak,ahogy feljebb írtam,és az edzés is,bár ezen kívül még fogok edzeni,de a súlyzós csak ennyi lenne.Lehetséges?
24 éves nő vagyok egyébként,nem férfi.
A súlyodhoz milyen magasság társul?
Kalóriadeficitben nem fog menni sajnos az izomépítés. Muszáj eldöntened, hogy rövid távon melyik a fontosabb számodra. Én inkább azt ajánlom, hogy most kalóriatöbblettel először építs egy kis plusz izmot, mivel közben egyre formásabb leszel, illetve az izomtömeged növelésével nagyobb lesz a nyugalmi energiafelhasználásod is, sokkal könnyebb lesz ezután a maradék nem kívánt zsírt lepucolni. Írtad, hogy minél előbb, szerintem ez lenne a legnagyobb hatásfokú, így leggyorsabb megoldás.
Ha súlyzós edzésen kívül mást is sportolsz, akkor én heti 3 teljes testes edzést ajánlok neked.
Aerobot / kardiót hanyagold ha esetleg tervezed, abból minimális is elég, nem azon múlik a szálkásítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!