Szerintetek melyik edzéstervtől lehet jobban izmosodni és erősödni?
Heti 3 napos edzéstől (5x5) pl vagy bontott 4-5 napos edzéstervtől?
Engem mindig is jobban érdekelt a 3 napos erő edzés pl madcow ifc5x5 stb.. Na a lényeg az lenne hogy lehet ugyan úgy izmosodni 3 napossal is , vagy még jobban is? Alapgyakorlatokba akarok erősödni nagyon hisz ha ott erős vagyok nagy is leszek nem?
Attól függ mennyi ideje edzel, ha kezdő vagy, akkor az 5x5 vázra épített edzéstervek szerintem tarolnak eröben (így izomban is ha naturál vagy és kaja rendben).
Ha már kicsit haladóbb vagy, akkor egy 3-4 napos alsótest-felsőtest, vagy 3 napos nyomó-húzó-láb bontás, esetleg 5x5 folytatásaként a madcow.
Osztottat szerintem ki kell tapasztalni, hogy neked bejön-e. Én személy így 2 év edzés után egy általam összerakott 4 napos osztottat szeretek a legjobban, illetve 4 napos alsótest-felsőtestet (2 nap intenzitás, 2 nap magas volumen). Teljes testes nyilván tele lesz a legjobb gyakorlatokkal, az összetettekkel, de osztottba is ugyan úgy bele tudod (kell) rakni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!