Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha valaki fogyni és izmosodni...

Ha valaki fogyni és izmosodni is akar, annak mit javasoltak? Milyen étrend? Milyen edzések?

Figyelt kérdés

Sajnos híztam megint fenekére és combra, felül csont vékony vagyok! Lapos has vekony derék stb.

Alul viszont ..elég zsíros lettem és lottyedt. Egyszerűen már csúnya így az összkép, és nem is érzem jól magamat.

Segítene valaki?

2018. jan. 3. 19:59
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

Gyorsan felejtsd el eloszor is ezt a az izmosodas es fogyas dolgot.

A ketto nem megy egyszerre. A legjobb eredmenyt ugy ered el ha eloszor tomeget novelsz (igen, akkor is ha no vagy, es nem, nem leszel tole tul izmos:D), es utana dietazol

Tomegnovelesnel noknek 3-4 g szenhidrat kell testsulykilogrammonkent es 1,5-2 g feherje. Dietanal 2-2,5 g szenhidrat az elejen, majd ezt fokozatosan csokkenteni kell es a kardio edzesek mennyiseget folyamatosan novelni, a feherje az elejetol a vegeig 2-2,5 g/tskg legyen

2018. jan. 3. 20:06
 2/35 A kérdező kommentje:

És ha elhizok annyi szenhidrattol?

Bocsi de nem egészen ertem

2018. jan. 3. 20:16
 3/35 anonim ***** válasza:
Azután úgyis leszálkásítod :D
2018. jan. 3. 20:23
 4/35 A kérdező kommentje:

És ha nem sikerül? Meg addig is duci legyek?

Illetve ha csak simán elkezdek kardiozni közbe fehérjét bevinni illetve normális étrend?

Ez nem elég?

2018. jan. 3. 20:29
 5/35 anonim ***** válasza:

Ha nagyon zsirosodsz ettol a ch mennyisegtol, akkor kicsit csokkentheted, de szerintem nem lesz ilyen problema

Egy pici zsirosodas mindenkepp lesz majd, ezt fogadd el

Ja es igen, utana majd ledietazod ugyis:D

2018. jan. 3. 20:30
 6/35 anonim ***** válasza:
100%

Amit leirtal, azzal is fogsz tudni eredmenyeket elerni, de sokkal lassabban

Azert erdemes eloszor tomegnovelni, mert a dieta konnyebb lesz majd ha lesz rajtad izom, ugyanis ezzel egyutt megno majd a kaloriaigenyed valamint minnel tobb izom, annal gyorsabb anyagcsere

2018. jan. 3. 20:32
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Én előbb szálkásítanék, utána tömegelnék, zsírt veszteni sokkal gyorsabb, mint izmot építeni és jobb nem várni egy évet arra, hogy valamelyest jól nézzünk ki... De valóban könnyebb izmosabban szálkásítani, hisz nagyobb a kalóriaigényünk. Döntsd el, mi a fontos neked és bírsz-e szálkásítani kevés izommal, rengeteg embernek nem gond ez.

Hogy mennyi szénhidrát kell, az nagyon egyéni, ki kell tapasztalni. Ha túl gyorsan jön fel súly (a csuda tudja, nőknél mennyi reális izomban, havi fél kiló? passz. 1 kilónál több férfiaknál sem reális naturálban), akkor egyél kevesebbet. Persze nem muszáj sok szénhidrátot enni, zsírral is lehet tömegelni és szálkásítani is, kinek mi jön be.

2018. jan. 3. 20:49
 8/35 anonim válasza:
Én gyerekkorom óta edzek és szerintem ha már valakin úgy 3-4 kg fölösleg van,az bőven elég ahhoz,hogy elkezdjen kardiózni.A lényeg,hogy a zsír nem alakul izommá.(amúgy biológus vagyok)A zsír csak aerob környezetben bomlik le,mikor például kocogsz,nem pedig sprintelsz,mert olyankor a glikogénraktárak használódnak fel,az is jó ,de akkor nem fogysz,nem történik zsírégetés.Izmot építeni csak fehérjéből lehet.Óvakodj a szénhidráttól,mertaz zsírrá bomlik a szervezetben,de fehérjében gazdag táplálékot fogyassz(hal,risz,csirke,stb).Szerintem ne halogasd az edzét,mert később csak nehezebb lesz.Izomfejlődés akkor történik,ha kellően megterheled az izmaidat,izomrostjaid súrlódnak,így lesz izomláz.Ez a mikrorepedések az izmon,ezeket a repedéseket tömik be a fehérjék,így nő az izom.Szoval senkire ne halgass,aki azt mondja ne válogasd meg az étrended,és kardiózz rendszeresen.így garantáltan izmos leszel,kevés zsírral.Bocs a hosszú válaszért,csak kicsit elragadtattam magam.:)
2018. jan. 3. 20:52
 9/35 A kérdező kommentje:

Megmondom őszintén hogy nekem ez a tömegnöveles kicsit ijesztően hangzik, mer így is sokan meg jegyzik hogy meg hízott a valagam, a volt munkahelyemen is, család tagok és a barátom is..most ha elkezdek megint hízni ez miatt akkor már tényleg nagyon rosszul éreznem magamat.

Nekem az nembaj ha lassabban érem el a kívánt eredményt csak ne legyek már ennél “ducibb”

Fehérje dús ételeket illetve fehérje port mindenképp akarok fogyasztani.

De úgy gondolom van rajtam elég felesleg már, és hiába vagyok 51kg, így hogy lent ilyen széles vagyok már ki nezek vagy 60kg-nak is, és nem túlzok, tényleg elég zsíros, lottyedt, narancsbőrös, strias lettem:( és nagyobb lett a fenekem és a combajim is. Sajnos alapból széles a csipom, erre meg meg rá megy a sok zsír, minden lent rakodik le nekem. Be ismerem hibáztam mer sok zsirosat cukrosat is ettem. Meg az az igazság hogy anyukám nagyon jól főz és.. nem bírtam ellenállni. Remelem kitartó leszek most.

Nem azt mondom hogy duci vagyok de elég jól haladok afelé, és meg most akarok tenni róla hogy ne legyek az!

Köszönöm a válaszokat és a segítséget rendesek vagytok!

2018. jan. 3. 21:07
 10/35 A kérdező kommentje:

Es írhattok még tanácsokat! Ha akartok.

De ezt a tömeg novelosdit át kell gondolnom.:)

2018. jan. 3. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!