Ha valaki fogyni és izmosodni is akar, annak mit javasoltak? Milyen étrend? Milyen edzések?
Sajnos híztam megint fenekére és combra, felül csont vékony vagyok! Lapos has vekony derék stb.
Alul viszont ..elég zsíros lettem és lottyedt. Egyszerűen már csúnya így az összkép, és nem is érzem jól magamat.
Segítene valaki?
Gyorsan felejtsd el eloszor is ezt a az izmosodas es fogyas dolgot.
A ketto nem megy egyszerre. A legjobb eredmenyt ugy ered el ha eloszor tomeget novelsz (igen, akkor is ha no vagy, es nem, nem leszel tole tul izmos:D), es utana dietazol
Tomegnovelesnel noknek 3-4 g szenhidrat kell testsulykilogrammonkent es 1,5-2 g feherje. Dietanal 2-2,5 g szenhidrat az elejen, majd ezt fokozatosan csokkenteni kell es a kardio edzesek mennyiseget folyamatosan novelni, a feherje az elejetol a vegeig 2-2,5 g/tskg legyen
És ha elhizok annyi szenhidrattol?
Bocsi de nem egészen ertem
És ha nem sikerül? Meg addig is duci legyek?
Illetve ha csak simán elkezdek kardiozni közbe fehérjét bevinni illetve normális étrend?
Ez nem elég?
Ha nagyon zsirosodsz ettol a ch mennyisegtol, akkor kicsit csokkentheted, de szerintem nem lesz ilyen problema
Egy pici zsirosodas mindenkepp lesz majd, ezt fogadd el
Ja es igen, utana majd ledietazod ugyis:D
Amit leirtal, azzal is fogsz tudni eredmenyeket elerni, de sokkal lassabban
Azert erdemes eloszor tomegnovelni, mert a dieta konnyebb lesz majd ha lesz rajtad izom, ugyanis ezzel egyutt megno majd a kaloriaigenyed valamint minnel tobb izom, annal gyorsabb anyagcsere
Én előbb szálkásítanék, utána tömegelnék, zsírt veszteni sokkal gyorsabb, mint izmot építeni és jobb nem várni egy évet arra, hogy valamelyest jól nézzünk ki... De valóban könnyebb izmosabban szálkásítani, hisz nagyobb a kalóriaigényünk. Döntsd el, mi a fontos neked és bírsz-e szálkásítani kevés izommal, rengeteg embernek nem gond ez.
Hogy mennyi szénhidrát kell, az nagyon egyéni, ki kell tapasztalni. Ha túl gyorsan jön fel súly (a csuda tudja, nőknél mennyi reális izomban, havi fél kiló? passz. 1 kilónál több férfiaknál sem reális naturálban), akkor egyél kevesebbet. Persze nem muszáj sok szénhidrátot enni, zsírral is lehet tömegelni és szálkásítani is, kinek mi jön be.
Megmondom őszintén hogy nekem ez a tömegnöveles kicsit ijesztően hangzik, mer így is sokan meg jegyzik hogy meg hízott a valagam, a volt munkahelyemen is, család tagok és a barátom is..most ha elkezdek megint hízni ez miatt akkor már tényleg nagyon rosszul éreznem magamat.
Nekem az nembaj ha lassabban érem el a kívánt eredményt csak ne legyek már ennél “ducibb”
Fehérje dús ételeket illetve fehérje port mindenképp akarok fogyasztani.
De úgy gondolom van rajtam elég felesleg már, és hiába vagyok 51kg, így hogy lent ilyen széles vagyok már ki nezek vagy 60kg-nak is, és nem túlzok, tényleg elég zsíros, lottyedt, narancsbőrös, strias lettem:( és nagyobb lett a fenekem és a combajim is. Sajnos alapból széles a csipom, erre meg meg rá megy a sok zsír, minden lent rakodik le nekem. Be ismerem hibáztam mer sok zsirosat cukrosat is ettem. Meg az az igazság hogy anyukám nagyon jól főz és.. nem bírtam ellenállni. Remelem kitartó leszek most.
Nem azt mondom hogy duci vagyok de elég jól haladok afelé, és meg most akarok tenni róla hogy ne legyek az!
Köszönöm a válaszokat és a segítséget rendesek vagytok!
Es írhattok még tanácsokat! Ha akartok.
De ezt a tömeg novelosdit át kell gondolnom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!