Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha valaki fogyni és izmosodni...

Ha valaki fogyni és izmosodni is akar, annak mit javasoltak? Milyen étrend? Milyen edzések?

Figyelt kérdés

Sajnos híztam megint fenekére és combra, felül csont vékony vagyok! Lapos has vekony derék stb.

Alul viszont ..elég zsíros lettem és lottyedt. Egyszerűen már csúnya így az összkép, és nem is érzem jól magamat.

Segítene valaki?

2018. jan. 3. 19:59
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Utolsó kérdés

Napi mennyi kalóriát vigyek be?

Szénhidrátot fehérjét tudom. De mennyi kalória?

2018. jan. 7. 20:46
 32/35 anonim ***** válasza:

Nem kell szamolgatni a kaloriakat, en ugy csinalom hogy feherje es szenhidrat ki van szamolva, es melle eszek zsirt is de azt nem szamolom, epp eleg az az olivaolaj mennyiseg amivel fozok, illetve neha egy marek mag (mogyoro, kesudio, mandula)

Nalam mukodik igyis

2018. jan. 8. 00:04
 33/35 A kérdező kommentje:

Ertem koszi

Csak sok helyen meg olvastam milyen fontos a kalória is mer ugye ha kevesebbet viszel be az fogast eredményeit ha ugyan annyit mint amennyit kell akkor semmit stb

2018. jan. 8. 15:22
 34/35 anonim ***** válasza:
Na nem irt a kerdezo ah igerte
2020. okt. 23. 20:36
 35/35 anonim válasza:
Holvagy kérdező mennyit fejlődtèl?
2022. jan. 11. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!