Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha valaki fogyni és izmosodni...

Ha valaki fogyni és izmosodni is akar, annak mit javasoltak? Milyen étrend? Milyen edzések?

Figyelt kérdés

Sajnos híztam megint fenekére és combra, felül csont vékony vagyok! Lapos has vekony derék stb.

Alul viszont ..elég zsíros lettem és lottyedt. Egyszerűen már csúnya így az összkép, és nem is érzem jól magamat.

Segítene valaki?

2018. jan. 3. 19:59
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Hat úgy gondoltam hogy mivel minden nap nem nagyon akarok csirkét meg tojást enni ezer ugye ha nem sikerül annyit bevinni, akkor iszom egyet. Meg néha..

Az 1kgos kb 4ezer szokott lenni, azt akarom venni majd mindig mer az éri meg jobban. Igazabol ennyit ki bírok még:)

2018. jan. 4. 20:16
 22/35 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem csak ezekbe van fehérje de ezekben van talán több, meg ezeket szeretem.

Eszek majd túrót is natúr joghurtot imádom ezeket pl reggelire valami gyümölccsel vagy tk kenyér.

Nasi meg magvak, néha bele fér azer egy kis bűnözés :D pl havonta egy meki:( annyit dolgozok, meg mellette az edzés, úgy gondolom meg erdemlek havi egy mekit:D:D

2018. jan. 4. 20:19
 23/35 anonim ***** válasza:
Az a baj, h ez csak marketing... átbassza az embereket. Van akinél tud hasznosulni v nem és akkor kifosat...
2018. jan. 5. 02:11
 24/35 A kérdező kommentje:
Ittam már párszor de nem volt tőle semmi
2018. jan. 5. 14:39
 25/35 anonim ***** válasza:

Persze h nem volt tole semmi, megis mi lett volna

Egy adag feherjepor kb 20-22 g tiszta feherjet tartalmaz, pont mint 100 g csirkemell

Szerinted 100 g csirkemelltol mit kene erezned? Pont igy kell ezt az egeszet elkepzelni, nem valami szuper hatoanyagrol beszelunk amitol erzel akarmit is, hanem egy tapanyagrol

2018. jan. 5. 15:25
 26/35 A kérdező kommentje:

Úgy ertem én nem fostam tőle,

Mer írta az egyik válaszoló hogy lehet kifosat.

2018. jan. 5. 16:05
 27/35 anonim ***** válasza:
Azt ugy ertette szerintem hogy a feherje nem szivodik fel a szervezetben hanem kifosod magat a tapanyagot, ami szinten hulyeseg mert felhasznalja a szervezet
2018. jan. 5. 17:11
 28/35 A kérdező kommentje:

Azért értettem úgy mer két ismerősöm is szokott tőle fosni:D

De kosz a magyarázatot!

Igazabol akiket ismerek azok nagyon szépen fejlődtek a fehérjepor segítségével

Bár ok valóban tomegektek elobb, emlékszem ettek egy csomót, tomegnovelo porok..

2018. jan. 5. 21:08
 29/35 anonim ***** válasza:
Csak meg egy szosszenet, a tomegnovelo se az a “szer” amitol tomeget vagy izmot szedsz fel magatol a portol. A tomegnovelo az gyors felszivodasu szenhidrat es feherje egy termekben. Lebutitva egyenlo azzal ha iszol egy feherjeturmixot aztan eszel hozza szolocukrot, vagy eleve a shakerben egybe kevered ki.
2018. jan. 6. 18:37
 30/35 A kérdező kommentje:

O ertem

Koszi az infót:)

2018. jan. 7. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!