Ropognak a csontjaim, mit lehet ellene csinálni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Azt vettem eszre ha egyenesen nyújtom ki a kezem oldalr akkor roppan,a térdem is szokott.2hete kb eddig nem volt ilyen.Dzedjek arthro guardot?az segítene?Emelett szedek Sciteces daily onet és patikai csonterositot2018. febr. 3. 15:40
11/19 A kérdező kommentje:
Fogom szedni azt az arthro guradot és meglátom
2018. febr. 3. 21:31
12/19 anonim válasza:
b.sz.d az összes izületvédő izületi fájdalomra van
13/19 A kérdező kommentje:
Meg megelőzésre
2018. febr. 3. 22:36
14/19 anonim válasza:
[link] itt van egy teljes cikk.Ennél tudományosabb neked nem is kell.Itt leírják, ha edzés közben érzed akkor csinálj pár finom nyújtást.Habár én nem foglalkoztam soha vele..."The sound is not a cause for concern."!!!
15/19 anonim válasza:
1.Soha a világon senki nem javasolta még senki az edzés közbeni nyújtást.
2. Ha tudnál olvasni, én javasoltam a nyújtást és te írtad, hogy ne csináljon semmit.
3. Ha soha nem foglalkoztál vele, mit okoskodsz.
4. A kérdező is leírta, hogy nem fáj még, erre jössz egy tudományos cikkel, hogy az nem fáj.
16/19 anonim válasza:
1. Ha sétálsz már akkor is nyújtasz.Bármilyen testmozgást végzel, nyújtasz...
2. Nem mindegy milyen nyújtásról van szó, aktív, passzív, dinamikus, statikus stb
3. Te egy hülye vagy :'D
17/19 anonim válasza:
Melyik izmomat nyújtom sétáláskor, mert én erről még nem hallottam és soha nem is éreztem?
Esetleg tudományos cikk, te r.t.rd? :D
18/19 anonim válasza:
Most a sétálásba ne menjünk bele, mert lehet meghaladja a szellemi kapacitásodat a megértése.Vegyünk egy egyszerű biceps curlt.A test 3D-s.Ha csinálsz egy bicepsz curl-t, akkor a bicepsz ínát húzó ín megfeszül.A tricepsnek ilyenkor is dolgoznia kell, hisz ugyan úgy mozog a karod(ha te még ezt nem is érzed).Ugyan ez van minden izomcsoportnál.Amikor az egyik fele megnyúlik a másik erősen megfeszül.Ha nem így lenne, gumiemberek lennénk, és őrült pozíciókat vehetnénk fel.
19/19 anonim válasza:
tehát te se tudod melyik izmodat nyújtod sétáláskor, csak próbáltál egy nagyot mondani, ok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!