Heti ketszer van alkalmam edzeni, szerintetek jo lesz ez az edzesterv?
Anap: guggolas, fekvenyomas, evezes szabad sullyal, plusz bicepszre valami
B nap: elolguggolas, felhuzas, katonanyomas v vallbolnyomas, tolodzkodas. Ha ilyen formaban megy mennyi sorozatot vegezzek?
Törzs/has kimaradt, plusz én még tennék bele egy-két plusz hát-váll-tricepsz gyakorlatot is időnként, de emellett húzódzkodást szerintem még mindenképp tegyél bele, mert megmozgat elég sok mindent. Meg szerintem alkalmankénti 4 gyakorlatnál mehet valamivel több is. Amúgy alapvetően jó az edzésterv.
Nem gondolkodtál az alsótest-felsőtest felosztáson amúgy?
Elozo valaszolo hasznalhatna kicsit az agyat
Torzs dolgozik a leginkabb felhuzasnal
Az edzesterv szerintem tulsagosan alapgyakorlat specifikus, persze persze azok a jobbak ez igaz, de szukseg van izolacios gyakorlatokra is
Eronoveles vagy izomnoveles a celod?
koszi az eddigi válaszokat, sulyzos edzes mellett még megy kuzdosport heti 2 alkalommal.Ott kap eleget a has, megy felulés, plank, fekvo meg hasonlo gyakorlatok... Fő cél, hogy minél erosebb legyek, jo kinezet meg aztan melléktermék :D
Es esetleg ha ugy csinalnam, hogy ezek az alapgyakorlatok lennenek az edzes alapja, es csapnak hozza par izolacios gyakorlatot, attol fuggoen milyen testresz van lemaradva? pl: oldalemeles, tricepsz letolas, szeles/szuk huzodzkodas, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!