Szerintetek mennyi jó vagy rossz ez az edzésterv? +pár tanács kéne. ! Többi lent!
!!!! Itthon edzek !!!!
+Kérdés. Eddig heti 6edzést csináltam 1pihenővel, nyilván:D. Na ebből szerintetek lett valami következménye itt gondolok túledzésre pl. mert ezt pár hónapig csináltam szval... Ezt azért kérdezem mert az utóbbi időben mintha semmit se fejlődtem volna kajára figyelek de nem számolok semmit. Reggelire ilyen zabpehellyel kevert gyümölcsös cuccot eszek, iskolába szendvicset viszek (sajt akarmi szalámi ami van) +kefirt néha szoktam vinni, ebédre mindenképp húst rizzsel vagy krumplival próbálok enni, ami van.. sajnos nem tudom megparancsolni anyumnak hogy minden nap csirkét csináljon.Aztán tojást müzlit, próbálok többször keveset enni, bár ez úgy jön ki nálam hogy többször sokat:/ Gondolom ezért is hízhattam +7-8kg-t mióta edzek. Nem kell nagy dolgokra gondolni kicsit több mint fél éve edzek rendszeresen** --15éves fiú, 60kg** vagyok
Szerintem egész jó amit eddig elértem mert rengeteget változtam, de a mellemmel nagyon nem vagyok megelégedve..:/ erre mit javasolnátok, és nem kevés
1 izomcsoportot heti 1x edzeni? :)
EDZÉSTERV:
Hétfő: Mell
50 fekvőtámasz +8 kgval a hátamon
vizszintes padon tárogatás 3x12
ferde padon tárogatás 3x12
tolódzkodás 4 amennyit bírok
KEDD: Láb-has
guggolás 4x12
kitörés 4x12
falnak ülés 2x ameddig bírom
merevlábas felhúzás 4x12
vádli állva 5x20
has: haskereket használok, 3x ameddig bírom
SZERDA: Váll-csuklya
Döntött törzsű oldalemelés 4x12
vállból nyomás 4x12
állig húzás 4x12
vállvonogatás 4x12
CSÜTÖRTÖK: Hát
Döntött törzsű evezés kézisúlyzókkal 5x15
Egykezes evezés 3x12
Húzódzkodás 4x amennyit bírok de nem megyek bukásig
vállvonogatáss előrehajolva 3x12
inverz evezés 3x12
PÉNTEK: Kar
BICEPSZ: Koncentrált bicepsz 4x12
Bicepsz scott padon,amit a fekvenyomó pad végén szoktam csinálni,azon a szivacsos részen:D ..teljesen jó!(otthon edzek)
kalapács bicepsz 4x12
TRICEPSZ: Homlokhoz engedés 4x12
Tricepsznyújtás állva 4x12
Lórúgás 4x15
KÖSZÖNÖM HA ELOLVASTAD:)!
A kevesebb néha több! Felesleges így szétszedni, ugyanezt megcsinálhatod úgy hogy
hétfő: mell, hát
szerda: láb, has
péntek: váll, kar
vagy;
hétfő: hát, váll
szerda: láb, has
péntek: mell, kar
Pihenés közben nő az izom.
Köszönöm válaszod!:)Ment a zöld kéz👌
Más?;)
Ha többet híztál, mint amennyit terveztél, akkor viszont lehet nem ártana, ha egy darabig vagy néha-néha utánaszámolnál annak, hogy mit eszel, csak a miheztartás végett. Vannak tök jó alkalmazások, amikkel napi 5-10 perc beírni, hogy miket ettél, pl. MyFitnessPal, de van, aki a kalóriabázis.hu-t használja. Bár ha fél év alatt jött fel 7-8 kiló, az szerintem megfelelő ütem.
Melledzéssel kapcsolatban annyi kérdés lenne, hogy biztosan a melled dolgozik koncentráltan azoknál a gyakorlatoknál, amiket mellre szánsz? Mellnél könnyen bekapcsolódhat segédizom is, és akkor mindjárt nem kapja meg a megfelelő terhelést.
Abban pedig igaza van az előző válaszolónak, hogy a kevesebb több, elég heti 3-4 alkalommal edzeni. Ha nagyon nem bírsz magaddal, akkor a pihenőnapok egyikére rakhatsz be egy kis kocogást vagy nyújtást, hengerezést, még jót is tesz, de alapvetően több pihenőre van szükséged a fejlődéshez. Egyébként jó az edzésterv és a többi is, hajrá. Anyukádnak pedig ne parancsolgass, inkább állj be mellé és tanulj meg te is főzni, nagyon hasznos dolog :D
Basszus..😃 köszönöm a választ, nagyon hasznos volt!!
Melledzésnél mindig lassan koncentráltan végzem a gyakorlatokat, tárogatásnál sajnos kicsit szoktam még éreznina vállam, de sokkal jobban megy mint pár honnappal ezelött. Az alkalmazást ajánlást köszönöm,mindenképp letöltöm valamelyiket! Főzni majd megtanulok:D de a tojást tudok csinálni🤔😅 Megfogadom, nagyobb súly kisebb ismétlésszámos kombót:) Köszönöm még egyszer!!🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!