Van értelme annak amit jelenleg csinálok a kondiban?
Figyelt kérdés
Tehát 4 hónapja edzővel járok kondizni 3-szor egy héten. Kondi előtt fél óra futópad vagy kerékpár és kondi végén szintúgy fél óra kerékpár vagy futópad. Ezt kb a 3. Hónapig csináltam így ; mostmár az elején 5-10 perc , a végén pedig 30-40 perc.
Én azt olvastam , hogy fogyni és izmot növelni egyszerre nem lehet. Akkor nemértem , hogy miért kondiztam egyáltalán , miért nem csak kardióztam ??
Hiszen mikor kondiztam akkor nem kis súllyal többet , hanem egyre nagyobb súllyal 3-4szeres ismétléssel egyszerre 10-12-15-20-at csináltam (géptől függően csináltam , de általában a 20 az csukjánál vagy bemelegítésnél volt) .Tehát nem értem, hogy most akkor mit is csinálok az eddzőmmel.
Szerintem edzel. Fogyni és izmot növelni lehet egyszerre.
45 perc után kezd el zsírt égetni az emberek szervezete, ezért ajánlom a két órás edzéseket. Pl: mehetsz futni, biciklizni,úszni
Sok sikert!
2018. jan. 27. 10:22
2/9 anonim válasza:
Lehet egyszerre izmot épiteni és fogyni de nyilván nem olyan eredményesen mintha külön külön csinálnád
2018. jan. 27. 10:38
3/9 anonim válasza:
mièrt nem őt kèrdezed meg? azèrt fizeted
2018. jan. 27. 10:59
4/9 anonim válasza:
amùgymeg azèrt kondiztál is higy a fogyás ne izomból törtènjen
2018. jan. 27. 11:00
5/9 anonim válasza:
Nem lehet izmot növelni és zsírt veszteni egyszerre , max az első 1-2 hónapba! Nem véletlen van külön tömegnövelő és szálkásító ciklus! Döntsd el és aszerint táplálkozz, az edzést illetően mindkét esetben nagy súly, kevés ismétlés! Én csak a csuklyát és a vádlit szoktam magasabb ismétléssel IS edzeni!
A heti 3 teljes testedzés pedig jó!
2018. jan. 27. 11:35
6/9 anonim válasza:
Csak a kezdők tudnak fogyni és fejlődni izomban , azt is csak az elején . Az edződ baromkodik ahogy én látom , még bemelegítő nyújtásokat sem csináltat veled ( vagy elfelejtetted írni ) . Nagy súly kevés ismétlés ami nagyon be szokott jönni . Étrendet írt az edződ ? Mert az is kellene .
2018. jan. 27. 15:45
7/9 A kérdező kommentje:
Persze nyujtas megvan , azért nem írtam le mert egyértelmű. Étrendről pedig , hát elmondta , hogy mit szabad és mit nem és ez elég volt mert sokat beszéltünk róla. Egyébként nem bíznék a tudásában , de rég óta ismerem , és régen plusz 30-40 kg volt rajta . És értelmes ember , tényleg látni rajta , tudja mit csinál , csak ez olyan fursa volt.
2018. jan. 27. 15:58
8/9 anonim válasza:
Akkor kérdezz rá hogy ezt miért csináltatja
2018. jan. 27. 16:09
9/9 anonim válasza:
Nem csak a kardió égeti a kaloriákat..egy kemény sulyzos edzés ugyanúgy használ mint a kardió,és ha fogyás a lenyeg akkor meg főleg.Bár ameddig nincs meg rendesen belőve a kcal mennyiség hogy deficitbe légy életed vegeig csinalhatod egy idő után nem fogsz tovább fogyni,ezért is írj vagy iratass edződdel egy étrendet .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!