Van értelme annak amit csinálok?
Hízni és erősödni szeretnék, de lehetőleg izommal nem zsírral. Ezért 10 napja itthon erősítő gyakorlatokat végzek és sokat eszek. 193 cm és 81 kg voltam.
A gyakorlatok: 15 húzódzkodás, 20 fekvőtámasz, 40 felülés, 15 törzsemelés és 5 kg-s kézisúlyzóval ülve bicepsz váltott karral 30-30. Minden nap megcsinálom az összes gyakorlatot kb 30-40 perc alatt.
Elég vékony vagyok, és elég válogatós is voltam. De mióta csinálom mindent megeszek és kb 50%-al többet mint eddig, illetve minden nap megiszok egy turmixot aminek a tartalma: 1 banán, 1 gyümölcsjoghurt /125g/, 30g protein és 3 dl tej.
10 napja csinálom, és már 2 kg-val több vagyok azaz 83kg. Terembe mindaddig nem szeretnék menni amíg ilyen nagyon vékony vagyok, majd ha legalább 90 kg felé érek.
A gyakorlatok ismétlését 2 hetente szeretném emelni 10-el.
Szerintetek van ennek így értelme amit csinálok? És ha 10 nap alatt felszedtem 2kg-t akkor van rá esély hogy 2 hónap alatt elérem a 90kg-s szintet?
Semmi értelme annak amit csinálsz. Először legyél tisztában az alapokkal ezért töltsd le és olvasd el a Sárga Kapszulát, ingyenes PDF, googlézz rá.
Rendes súlyzós edzés kell, egy kis ideig átmozgató teljes testes edzés és normális kalóriaplusszos étrend. A konditerembe pedig nyugodtan lemehetsz, senki sem fog kinézni. Szerinted mi hogy kezdtük? :)
Ja az foleg zsir az a turmix az te? Minek abba tej? Meg joghurt?
A gyakorlatok meg kevesek
Fel tested meg se edzed kapasbol
Az a két kiló ami feljött az zsír, nem izom. Szar a kajád és az edzésed is. Otthon a húzódzkodás-tolódzkodás párosnál nem tudsz jobbat kitalálni, fekvőzni meg felülésezni meg 5kg-os súlyokkal bohóckodni teljesen fölösleges, és sajnos a lábazást is csak teremben tudod megoldani.
Leírnád egy napi kajádat?
Bicepszet elhagyhatod, 5 kilóval csak fölös időtöltés.
Csináld így, ebben a sorrendben: húzódszkodás, hátsó tolódszkodás, fekvőtámasz, guggolásból felugrás (teljes erőből), román guggolás, felülés, hidalás. Mindenből 4 sorozat, és csak minden 2. nap csináld.
A fekvőtámaszt, hátsó tolódszkodást, román guggolást, hidalást csinálhatod súllyal (hátizsákba 15-20kb üdítős palack, könyvek). A guggolásból felugrásból ha megy 4x30 ismétlés, váltsd ki egylábas guggolással.
Ettől izmosodsz, de nyugodtan lemehetsz terembe most is edzeni, gyorsabban fog menni a fejlődés. Kinézni senki se fog.
Kajálást meg kicsit tisztába kéne tenni, ez a mindent megeszek meg sokat eszek nem okos dolog. Olvass el pár cikket a shop builderen az étkezésről, meg a Sárga kapszula c. költemény is mehet. Gyümölcs joghurt elég nagy hülyeség önmagában is, akkor már tegyél bele natúrt, ami nem Danone termék. Olcsóbb is, jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!