Van értelme ennek amit csinálok?
Mert a kockahas széééép:) Mikor lett ekkora divat a pocak huszonévesen ?
(természetesen ez nem a kérdezőnek szól)
Binky, lehet hogy újat mondok, de az ilyen girnyó kockahasúak a legkevésbé sem emlékeztetnek egy férfira. Nekem sincs kockahasam, sőt jelenleg kicsit pocakos vagyok a tömegelés miatt, de legalább meg tudnám védeni a csajom, ha egy átlagember b.sztatná.
A kérdésre válaszolva, igen, van értelme, bár az közel sem biztos, hogy ez diéta. Attól, mert egészséges dolgokat kajálsz, még nem fogsz fogyni, ahhoz kalóriadeficit kell. De ez szerintem nem is baj 58 kilósan. :D
Ezzel nem cáfoltál meg semmit ;) Nyilvánvalóan nem azokról beszélek, akik járnak kondizni/sportolnak, de momentán van hasi feleslegük. Inkább az új divatról, hogy minden férfit, aki gyúr már azonnal kőagyúnak kell bélyegezni, és az új férfi ideál (nem a tiniknél, ott már a vékony-magas alterek a menők) a 'nagyon' értelmiségi macilacik, szép nagy hassal "mert azt olyan jó tapizni".
Nem tudom miért lenne gáz a kockahas, meg úgy általában a látható, tapintható izomzat. Nem mondom, hogy nem volt egy-két mackósabb fiú, akin rajta felejtettem a szemem, de ők sem hájasak voltak, inkább izmosak itt-ott egy kis felesleggel.
Miért mekkorát tudsz ütni ? :-DDD
A Te fizikumoddal -bármilyen has mellett is viccesen hatna, ha egy 100 kiló körüli emberrel akár csak szóban is leállnál "megvédeni a bnődet".
Inkább az egész testedet edzd, ne csak a hasat és az állóképességedet, mert így teljesen felesleges a kockás (girnyó) has.
senki észre sem fog venni....
" Mikor lett ekkora divat a pocak huszonévesen ?"
Nem beszéltem pocakról. Még csak hasonlót sem irtam. Két dologra akartam célozni. Az első (amit már többen is emlitettek), hogy hiába van kockahasa egy kis "girnyónak" ha simán kiröhögik, még a csajok is. Másik, hogy ha megnézel egy katonát, profi súly emelőt vagy egy harcművészt megláthatod, hogy egyiknek sincs kockahasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!