Ez az étrend naturál "testépítőként" rendben van?
Figyelt kérdés
Reggeli 2 tojás, 80 g zab, 30 g tejsavófehérje
Ebéd két részletben 500 g csirkemell, 200 g rizs
Vacsora 1 sovány túró + 30 g kazein
Ez 230 g fehérje, 1762 Kcal
a szénhidrátok (zab rizs) előtt pedig kreatint szedek 10-10 grammot 20-30 perccel.
28 éves vagyok 175 cm és 80 kg 1 éve járok edzeni, kreatin kúrát most indítottam, ez feltöltés alatt van.
2018. jan. 11. 14:15
1/5 anonim válasza:
A kaja jónak tűnik. De szálkásításhoz minek a kreatin?
2/5 anonim válasza:
Zöldség és gyümölcs? Kalória megvan, de mikrotápanyagok terén ez nagyon sovány. Fehérjéből felesleges ennyit enned, 120-150 g simán elég, és szerintem jobb eredményhez is vezetne a maradék CH-val helyettesítése.
4/5 anonim válasza:
Semmi értelme naturálon ennyi fehérje. Még a 160 g sem valószínű, hogy teljes mértékben hasznosulna. Zsírt sem ártana számolni és valóban hiányzik a zöldség, gyümölcs.
5/5 anonim válasza:
Ennyi szenhidrattal , hogy birod ? Legalabb egy kis edesburgonyat vagy meg 150 gramm rizst egyel , reggeli tejsavo esti kazein is elhagyhato , inkabb edzes utan igyal egyet ha annyira fontos , inkabb a reggelid legyen 2 helyett 5 tojas . Csajok esznek 2 tojast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!