Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy fekve nyomópaddal, kétkeze...

Egy fekve nyomópaddal, kétkezes súlyzókkal, francia rúddal, haspaddal és súlyokkal mennyire lehet fejlődni? Étrend rendben.

Figyelt kérdés
2015. nov. 28. 22:42
 1/10 A kérdező kommentje:
Húzódzkodó az lesz és még talán talán egy evezőpad
2015. nov. 28. 22:42
 2/10 Cortez70 ***** válasza:
Elèg jól ha van elegendő súlyod. Mondjuk guggoló állvány még jó lenne.
2015. nov. 28. 22:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam rajta, de ahhoz nem hiszem, hogy lenne helyem:(
2015. nov. 28. 22:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Húzodzkodó kellene még, vagy akkor már kombinálva tolódzkodó, lábemelővel. 60-ért kapni jófogáson.

A guggolás kiváltható kitöréssel valamennyire.

2015. nov. 28. 22:51
 5/10 A kérdező kommentje:

60?:O Wow annyira sajna nincs pénzem:)

De köszönöm mindkettőtök válaszát!:)

2015. nov. 28. 22:55
 6/10 Sowilo ***** válasza:
100%

[link]

Ehhez nincs helyed...? Szerintem van ott. Mondjuk az evezőpad helyére, ami otthoni körülmények között fölösleges, ha csinálsz döntött törzsű evezést rúddal.

Ha semmiképp nem akarsz/tudsz guggolóállványt beszerezni, akkor marad a súly nyakba vétele, majd elölguggolás. Keress súlyemelőt aki megtanítja, vagy jobb híjján nézd meg mark rippetoe videóját a power cleanről.

Egyébként ha összetett gyakorlatokban gondolkodsz, akkor kell neked valamilyen guggolás, felhúzás, fekvenyomás, evezés, fejfölé nyomás, húzódzkodás, és nagyjából ennyi. Ez mehet heti háromszor, vagy szétszeded két részre, és heti négyszer.

2015. nov. 29. 00:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Én 68 kilóról 93 lettem kb 3 év alatt, és nekem is ilyen eszközeim voltak, csak nem volt haspad meg "gép" és francia rúd sem, csak fekvenyomópad, erőkeret, guggolóállvány, húzódzkododó, tolonc, egykezes súlyzók, meg egyenes rúd, kb 110kg súllyal. Nagyon is jól lehet így is fejlődni, nem mondom néha jól esett volna kicsit géppel is nyomni de hát nem volt, csak párszor konditeremben.
2015. nov. 29. 06:55
 8/10 Sowilo ***** válasza:

"fekvenyomópad, erőkeret, guggolóállvány, húzódzkododó, tolonc, egykezes súlyzók, meg egyenes rúd, kb 110kg súllyal"

Nagyjából minden adott volt a fejlődésedhez, sőt, még + dolgok is, mivel az egykezesek meg az erőkeret már csak ráadás. Egy átlag földi halandónak ennél többre nincs is szüksége.

2015. nov. 29. 13:55
 9/10 Glacierous ***** válasza:
Ha lenne még egy guggoló állvány,akkor szép fizikumot ki lehetne hozni ebből.Amúgy is a szabad súlyokat részesítem előnyben,a gépekkel szemben.Evezópad helyett legyen guggoló állvány,evezni tudsz pad nélkül is.
2015. nov. 29. 20:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, majd nézek egy olyan kisebb guggoló állványt!:)
2015. dec. 1. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!