Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kockahas a cél, étrend rendben...

Kockahas a cél, étrend rendben, mozgás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már régóta a célommá vált egy formás, enyhén kockás has, viszont valahol mindig elakadok. Most viszont eldöntöttem, hogy mindent beleadok, de kívancsi vagyok kinek mennyire vállt be:)

18/L , 150cm , 44kg

Az étrendet kb 1 hete korigáltam, kiiktattam az egészségtelen kaját, 2g fehérje/ testsúly. 1,5szénhidrát/ testsúlykg és mindent ami evvel jár, viszont én vékonynak tartom magam, szóval már csak a megfelelő gyakorlatok kellene bevetni, hasprés stb, a hasamon akkor érzek felesleget ha lehajolok és szerintem ezt kellene eltüntetni, de hogyan? Milyen mozgásgyakorltokat ajánlotok és mikor?

A válaszokat előre is köszönöm:) privi is jöhet

2017. febr. 25. 12:09
 1/3 What to eat ***** válasza:

Üdv!

Alapvetően leírva ezeket az arányokat, nem lehet rajtad igazán felesleg. De ha szép alakra vágysz, akkor súlyzós edzést kellene végezned, mivel a testedet az izmok határozzák meg. Izom pedig csak akkor jön, ha többet eszel, mint az alapanyagcseréd így valamennyivel nagyobb lenne a testtömeged, de a jó értelemben, sokkal tónusosabb.. Ha tényleg van rajtad felesleg az nem csak a hasadon látszódna, és a számokból ítélve ez nem lehetséges, szóval ezen nem igazán kell aggódnod. A kockahas pedig étrend függvénye ha tisztán táplálkozol és edzel mellé ki fog az is alakulni. Ha nem szeretnél edzőterembe járni, megteszi a futás is, de az edzőteremben sokkal nagyobb látszata lenne. Vagy esetleg valamilyen saját testsúlyos erősítő edzés.

2017. febr. 25. 17:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Ahha,súlyzós edzés az minimum,ha gondolod küldj képet,hogy milyen a forma,de szerintem ilyen arányokkal vagy szálkás vagy és alig van rajtad felesleg,vagy pont a fordítottja,a súlyzós edzés mindenképpen javasolt,meg néha kardió,legalább több jót ehetsz ha kardiózol. :)
2017. márc. 1. 23:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) első válaszoló: edző teremben milyen gyakorlatokat végezzek? Leginkább amit otthon nem tudnék, hasprést és társait otthon letudom.
2017. márc. 3. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!