Mihez kezdjek ilyen testalkattal? (képpel)
Kb. 85 kg körül vagyok most, de szerintem nem nézek ki annyinak vagyis mondták már, hogy én biztos nem vagyok annyi. Én úgy írnám le a testalkatomat,hogy vékony karok,lábak.Has és derék részen zsíros és ami a legjobban zavar az a toka,"nagy arc", hörcsög pofa.
Ti mihez kezdenétek ilyen testalkattal? Szálkásítás vagy tömegnövelés?
Amúgy ezt milyen testalkatnak lehet mondani? Kb. mennyi lehet a testzsírszázalékom?
[URL= [link]
[URL= [link]
És az megy le a leglassabban, mivel az ember először döntő részben derék-has részre hízik.
Osztom az első válaszoló tanácsát!
Testzsir kb. 20-22%. Kezdj el sportolni, edzeni. Heti 2-3 cardio edzes es 3-4 sulyzos edzes is. Szerintem dietazz. Has tajon sok a zsir.
Eloszor kezdj el mozogni es ha mar megy, akkor jo lenne kiszamolni a makrotapanyagokat a kajadban. Addig is keves szenhidratot egyel es sok hust, zoldseget, salatat.
Ha ez komolyabban megy, utana kezdj el szamolgatni.
Szerintem bőven kinézel annyinak, amennyi vagy, én is vagyok 77-80 kiló, aztán igen csak karcsúnak tűnnék melletted.
Inkább szálkásítsál, mozogjál sokat. Persze vállasodni, végtagokat izmosítani lehetne, szóval húzódzkodó, kézi súlyzók legyenek használatban, hogy formásodj, de neked most nem igazán kéne a megszokott étrenden felül tömegelni, arra a 60 kilós fiúcskáknak van marhára szükségük.
kezdj el egy 3 napos átmozgató edzést konditeremben.
szálkásító diétát kb 70 kilóig.
és az edzés 2. hónapjában heti 2x fél óra kocogást.
olyan 28-32% körül lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!