Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mihez kezdjek ilyen testalkatt...

Mihez kezdjek ilyen testalkattal? (képpel)

Figyelt kérdés

Kb. 85 kg körül vagyok most, de szerintem nem nézek ki annyinak vagyis mondták már, hogy én biztos nem vagyok annyi. Én úgy írnám le a testalkatomat,hogy vékony karok,lábak.Has és derék részen zsíros és ami a legjobban zavar az a toka,"nagy arc", hörcsög pofa.

Ti mihez kezdenétek ilyen testalkattal? Szálkásítás vagy tömegnövelés?

Amúgy ezt milyen testalkatnak lehet mondani? Kb. mennyi lehet a testzsírszázalékom?

[URL= [link]

[URL= [link]

2018. jan. 7. 16:11
 1/9 A kérdező kommentje:
2018. jan. 7. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Kezdj el egészségesen táplálkozni, mellette valamilyen testmozgást végezni. A hasi zsírlerakódás a legveszélyesebb.
2018. jan. 7. 16:24
 3/9 anonim ***** válasza:

És az megy le a leglassabban, mivel az ember először döntő részben derék-has részre hízik.

Osztom az első válaszoló tanácsát!

2018. jan. 7. 16:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Elkezdenem az edzest es egeszseges eteleket ennek, de szalkasitassal vagy tomegnovelessel kezdjek ilyen testalkattal?
2018. jan. 7. 16:33
 5/9 anonim ***** válasza:
43%

Testzsir kb. 20-22%. Kezdj el sportolni, edzeni. Heti 2-3 cardio edzes es 3-4 sulyzos edzes is. Szerintem dietazz. Has tajon sok a zsir.

Eloszor kezdj el mozogni es ha mar megy, akkor jo lenne kiszamolni a makrotapanyagokat a kajadban. Addig is keves szenhidratot egyel es sok hust, zoldseget, salatat.

Ha ez komolyabban megy, utana kezdj el szamolgatni.

2018. jan. 7. 16:34
 6/9 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem bőven kinézel annyinak, amennyi vagy, én is vagyok 77-80 kiló, aztán igen csak karcsúnak tűnnék melletted.

Inkább szálkásítsál, mozogjál sokat. Persze vállasodni, végtagokat izmosítani lehetne, szóval húzódzkodó, kézi súlyzók legyenek használatban, hogy formásodj, de neked most nem igazán kéne a megszokott étrenden felül tömegelni, arra a 60 kilós fiúcskáknak van marhára szükségük.

2018. jan. 7. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Szálkásíts pár hónapot, aztán tömegelj.
2018. jan. 7. 18:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
El ne kezdj tömegelni...
2018. jan. 7. 19:49
 9/9 anonim ***** válasza:

kezdj el egy 3 napos átmozgató edzést konditeremben.

szálkásító diétát kb 70 kilóig.

és az edzés 2. hónapjában heti 2x fél óra kocogást.

olyan 28-32% körül lehetsz.

2018. jan. 7. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!