Hogyan szálkásodjak?
Akkor nagyjából 2100-2300 kalória fele kezd el az étrenden, mivel az ÉTREND a legfontosabb a szálkásításnál. Ebből legyen 2-2,2g/tskg fehérje, + olyan 60g zsír, a maradék legyen szénhidrát, lehetőleg összetett. Nagyjából hetente 0,5kg-nak kéne lemennie, ha nem megy le kiló, akkor nyílván veszel el kalóriát. Nagyjából az étrendedbe legyenek: sovány husok (csirke,pulyka,marha,hal), tojás, sovány túró, rízs-barna rízs, kuszkusz akár, zabpehely, sok zöldség, omega 3, lenmagolaj.
Az edzést illetően ugyan úgy kell edzeni, mint mindig. Mivel kezdő vagy, így átmozgató kéne elsőnek, illetve az ICF 5x5 edzéstervet ajánlják sokan (ez heti 3 edzésnap).
Tápkieget felesleges szedned, ha csak nem tudsz elég fehérjét bevinni, erre alkalmas a legolcsóbb is /myprotein, gym beam tejsavója/. de a legjobb ha szilárd ételből viszed be.
Szerintem kardió felesleges, viszont ha nagyon akarsz futni vagy valami, akkor én a helyedbe aerob edzést végeznék vagy H.I.T edzést. (Csak mert utálok kardiózni:D)
Nagyjából ennyi, ha valamit kihagytam, azt valaki úgyis pótolja vagy kijavít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!