Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért vagyok ilyen gyenge és...

Miért vagyok ilyen gyenge és miért nem fejlődök?

Figyelt kérdés

Én iszonyat gyengén indultam 18 évesen 35kg fekvenyomásnak megszenvedtem, guggolás és felhúzás mindkettő olyan 40-50 kg volt

másfél év edzés után sem állok olyan fényesen, és nem fejlődtem úgy ahogy mások, pedig próbálkoztam teljes testes tervvel, osztottal, szedtem a rohadt vitamint, ittam a vizet, aludtam 8-9 órát, végig rá voltam állva mindenre, az étrendem is teljesen tiszta volt, és egyszerűen hiába jött fel havi 1-1.5kg alig erősödtem.

Az izületeim is alapból tök gyengén pedig arthro guardot is szedem már mióta, ropog mindenem, térdem fáj is, és alapból az immunrendszerem se erős, pedig mondom megy a vitamin, és mindig is egészségesen éltem.

Létezik, hogy valaki ilyen szerencsétlennek születik és bäszhatja, hogy jó fizikuma legyen?

2018. jan. 4. 14:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz edzéstervet használod...
2018. jan. 4. 15:23
 2/2 A kérdező kommentje:

icf5x5

starting strength

[link]

ezt a hármat próbáltam

2018. jan. 4. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!