Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kardiózásnál hány perc után...

Kardiózásnál hány perc után kezdődik meg a zsírégetés?

Figyelt kérdés

2018. jan. 2. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem még annó 20-30perc körült mondtak.
2018. jan. 2. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Kaloria egetes a lenyeg. Azzal is kaloriat egetsz,ha pislogsz.
2018. jan. 2. 22:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha diéta mellé akarod tudok egy sokkal jobb és enyhébb,de hatásosabb módszert neked. Felejtsd el a kardiót, egyrészt állóképesség javítására találták ki, más részt nem csak a zsir raktárokhoz nyúl a szervezet általa így az izomkatabolizmus esélye is fent áll, és gondolom minimalizálni akarod ha tömegbe megszenvedtél érte. De akkor mit is csinálj helyette? Egyszerűbb mint hinnéd. A válasz: aerob edzés. Nem bonyolult,ugyanaz a folyamat csak a pulzus szám a nem mindegy. Aerob edzés 110-120 rpm (gyors séta,lassú tekerés,lépcsőzés) míg a

Kardio 160+ rpm futás bicikli ugyanúgy csal nagyobb intenzitással. Én a gyors sétát csinaltam dietában és hidd el egy 30-35perces gyors seta 6-7 km/h sebességgel is megtud izzasztani nagyon is. Probald ki, én sulyzos edzés után ajánlom amikor a szervezetből kiürül a ch és a zsírbol kell megoldania az energiát a szervezetnek. Vagy akár reggel éhgyomros aerob,csak ajanlott kis bcaa melle és persze az étrend a lényeg itt is megfelelő mennyiségű fehérje.:)

2018. jan. 3. 01:04
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Ez egy hülye városi legenda... az élő szervezetben folyamatosak az anabolikus és katabolikus folyamatok... egyiket sem kell neked külön beindítani... egyedül a kcal mérleged dönti el, hogy fogysz e vagy sem... nembpedig az, hogy ma 20 percet futottál vagy 60at...
2018. jan. 3. 07:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Yes ! Igazából az a lényeg ,hogy mennyi CO2-t termelsz.Persze ezt csak speciális gépeken lehetne mérni. Munka. Arbeit. Rad. Work.
2018. jan. 3. 07:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy a kardioval tobb izmot vesztesz. Lehet, hogy mas folyamatok zajlodnak le, mint aerob edzesnel, de a vegeredmeny ugyanaz. Mindegy, hogy aerob, kardio, vagy ezek nelkul vagy 500-1000 kaloria deficitben.
2018. jan. 3. 10:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Így van, néhány féleszű a 90' években elkezdte szajkózni ezt a kardióedzés lebontja az izmokat dumát és sajnos a hülyeség mindig könnyen terjed ìgy a mai napig elhiszik akik belefutnak ezekbe a cikkekbe és terjesztik ma is... én 15 éve járok edzőterembe, számtalan testépítővel találkoztam aki tartott kardió edzéseket... és tudjátok hogy ezek közül hányan panaszkodtak, hogy elfogytak az izmaik?... pont 0.
2018. jan. 3. 12:10
 8/10 A kérdező kommentje:
#3 aki 30 perc sétától megizzad,annak nagyon rossz az állóképessége.A kardió létszükséglet.Csak a gyengék hagyják el.
2018. jan. 3. 16:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Az izzadásnak semmi köze az állóképességhez.
2018. jan. 3. 17:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Próbáld csak ki 30 percet setalni 6-7 km/h-s sebességgel mondjuk 5-10fokba. Mellesleg ja, a kettőnek nagyon sok köze van az álloképesség megállapításához.:D mert 1-1 ora 5 perc alatt ugyanúgy lefutok 12km-ert terepen 350 szint különbséggel...:)
2018. jan. 4. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!