Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Létezik hogy ennél jobban nem...

Létezik hogy ennél jobban nem tudom formálni a belső combomat?

Figyelt kérdés
10 hónapja rendszeresen edzek és figyelek a táplálkozásomra is, viszont a belső combom akármit teszek összeér. Járok edzőterembe, csinálok gyakorlatokat itthon is, túlsúlyom nincs, még se tudok megelégedni vele. Olvastam hogy vannak olyanok akiknek ilyen a csontfelépítésük, mégis, van valami tippetek még? 17/l
2018. jan. 2. 08:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Gap hez egyedül genetika kell... feleségem 170 magas, 70kg jó husis mindenhol, mégis átlátni a muffja alatt...

Ennyi... vagy olyan a felépítésed és van gap, vagy nem, de akkor ha belegebedsz sem lesz...

2018. jan. 2. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez ilyen dolog, nincs semmi baj azzal ha összeér. Ha anorexiás szintre lemennél akkor valszeg nem érne össze, de azt szerintem te is belátod hogy semmi jó nem származna abból.
2018. jan. 2. 11:02
 3/4 anonim válasza:

igen. van akinek ilyen a szerkezete.

Az én barátnőm is azt gondolja hogy vastagok a vádliai. Persze arányaiban tényleg nem vékonyak, de az egész lány 40 kiló. szó szerint 40 kiló, szóval a lányok szeretik ezt túlbonyolítani.

Ha ez vigasztal a férfiak többségét nem érdekli hogy van e tíz centi rés a két combod között vagy sem, ha csinos, egészséges és okos vagy.

2018. jan. 3. 11:57
 4/4 anonim válasza:
A lovaglás borzasztó erős combokat és törzset tud növeszteni. De szinte bármilyen sport jót tesz a sakkon meg a rubik kockán kívül.
2018. jan. 3. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!