Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ugrókötelezéssel lehet (belső)...

Ugrókötelezéssel lehet (belső) combot formálni? Meg lehet 1-2kg-t leadni, ha rendszeresen csinálom?

Figyelt kérdés

158cm vagyok 47-48 kg, olyan minusz 1-2 kg szeretnék elérni, vagy ha nem is fogyni, de izmosodni kicsit..

Leginkább az zavar, hogy összeérnek kicsit a combjaim, és már sokat dolgoztam azon, hogy kevésbé érjen össze, de az, hogy teljes mértékben eltűnjön, az nem sikerül... Az ugrókötelezés segítene ebben? Tudom, hogy NINCS olyan, hogy csak egy adott területről fogyni, de az ugrókötelezés, nem formálja kicsit a lábakat?

17/L

2013. aug. 8. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó, kb olyan,mint a futás én imádom,de vigyázz ne erőltesd túl magad és tarts pihenőnapot,mert a lábaid odalesznek..
2013. aug. 8. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Bár nem tudom,hogy mennyi időt töltenél vele.
2013. aug. 8. 16:32
 3/5 A kérdező kommentje:

most utazom el egy hétre és mivel nagyon nem lesz mit csinálnom és szeretek ugrókötelezni, ezért maratont tartok , kb 1000-et 1 nap

Ha nem is hat.. legalább nem lustulok

2013. aug. 8. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Én mindig percben mérem,mert úgy érdemes + nem is tudom számolni,mert olyan gyorsan csinálom. A bemelegítés és a nyújtás ne maradjon el :) Én most sajnos kényszerpihizek a lábfájdalmam miatt :(

Amúgy főleg a vádlit formálja,nekem elejében egy hétig úgy fájt,hogy azt nem kívánom senkinek.. Ajánlott mellé tornázni is,így is elkerülhető a térdfájás,lábfájás. pl RR-át vagy valami erősítést.

2013. aug. 8. 16:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenhonnan fogyni fogsz
2013. aug. 8. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!