Lehet formálni a saját belső tulajdonságainkat?
ha elszánt vagy, persze! :) ilyen például az agresszió. ha vkinek könnyen elborul az agya, és azonnal elkezd kiabálni másokkal, tudatosítja saját magában, h ez így nem normális, és ő nem akar többé ilyen lenni. minden egyes alkalommal megpróbálja visszafogni magát, és nem kiabálni. idővel könnyebb lesz, majd lassan ez válik nála természetessé, és nem érzi úgy, h kiabálnia kell, ha valami nem tetszik neki.
minden tulajdonságunkat meg lehet így változtatni. csak akart kérdése:)
Te irányítod az életed, és magad. Ez te vagy. Te azt csinálsz amit szeretnél. úgy értem... pl.: akkor eszel, amikor éhes vagy, amikor sétálni van kedved sétálsz...
Szóval. Ha azt akarod, hogy ne legyél mittomén lusta, akkor mondod magadban: Én nem vagyok lusta. bizonyítsd be magadnak, és sikerülni fog. Bizonyítsd be magadnak!
És egy érdekesség: Már csupán, ha mondogatod magadban, és hiszel benne, változol. De csak ha TÉNYLEG hiszel benne, hogy ez vagy- leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!