Hogy tudom hasonlóra formálni a hasamat? (Képek+bővebben lenn)
Nem vagyok duci lány, mindig odafigyelek az étkezésemre is. Sajnos soha nem értem el a kívánt hatást. Most viszont kitűztem magam elé egy célt. Nyárra hasonló pocim lesz, mint a képeken. Hogyan tudom ezt elérni, milyen gyakorlatokkal? Más testrészekre is írhattok gyakorlatokat. Mindenre nyitott vagyok. Köszönöm mindenkinek.
És a linkek :)
Hát ezekben mi az extra? Az első képen pl. nagyon soványka a csaj, és tuti nem leszel ilyen, ha alapból nem ilyen keskeny a csípőd és a derekad.
Amúgy nem tudom mire gondolsz. Ha fogyni szeretnél akkor kell egy diéta, ha csak erősíteni a hasad, akkor hasizomgyakorlatok.
öhöm.
Hát igen.
45 kilóval nem sok izom,vagyis forma lehet rajtad,ezért nem olyan az összhatás.
Azért írd meg,hogy szerinted undorítóak-e a feszesen formás,sportos nők,mert ha igen,akkor nem koptatom a klaviatúrát.
Köszönöm. Nem szeretnék magamról képet mutogatni. Nem vagyok az a magamutogatós típus.. :)
Hát a konditeremmel csak annyi gond van, h hajnalban megyek iskolába, este későn érek haza. Olyan megoldásra gondoltam, amit itthon reggel korán, vagy éppen késő este tudok végezni. De ezeket mindenképpen kipróbálom. Hátha :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!