Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Arnold schwarzenegger hányszor...

Arnold schwarzenegger hányszor edzett egy héten?

Figyelt kérdés
2017. dec. 20. 21:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
A tablettát minden nap szedni kellett neki.
2017. dec. 20. 21:16
 2/13 anonim ***** válasza:
2017. dec. 20. 21:57
 3/13 anonim ***** válasza:
Első,te akkor miért nem szeded azokat a kib...szott tablettákat és ersz el olyan eredményeket mint o régen...?
2017. dec. 20. 22:00
 4/13 anonim ***** válasza:

[link]

Ez magyar és ebből mindent megtudsz! :D

Első válaszadó:

Versenyző szinten mindenki cuccol. Ez természetes. De cucc ide vagy oda, Schwarzi nagyon jó eredményeket ért el, amit te meg itt bárki, még a legjobb koksszal sem fogsz a büdös életben sosem elérni! Ami nem is baj, mert hobby szinten nem kell ilyen egészségtelenül élni. Sosem szabad össze keverni ezt a két kategóriát. Ők ebből élnek és elismerik őket. Téged max anyukád fog igazán elismerni és inkább mínuszba vered magad.

Azt sem tudom miért hiszi azt mindenki, hogy az évek nap minden napján verseny formát kell hozni, full szállásának kell lenni... Még egy versenyző is csak felkészülés alatt gyilkolja magát, mert nem hülye...

2017. dec. 21. 00:24
 5/13 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!:)

Az én vèlemènyem erről az,hogy lehet,hogy volt benne cucc de szerintem nem szteroidozott.Vagy ha igen akkor nagyon jó a genetikája ahhoz,hogy ne látszodjon!:) off tèma de na!:D

2017. dec. 21. 00:43
 6/13 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe,hogy már lattam ezt s videot ahogy elolvastam a konyveit is de nèhány dolgot azért elfelejtettem..
2017. dec. 21. 00:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Kicsit olvass utána is a koksznak is, jó hogy már nem azt mondod, hogy Ronnie vagy nem menjünk annyira messzire, Molnár Peti natural lenne! :D
2017. dec. 21. 00:51
 8/13 A kérdező kommentje:
Tudom mi az,de azért ha már felhoztad Ronniet akkor hasonlítsd össze Arnolddal.. kire mondanád hamarabb,hogy ez kokszol? Arnoldnak tokeletes teste volt semmilyen mellékhatás nem jelentkezett kulsore nala,mig Ronnienal igen..
2017. dec. 21. 00:55
 9/13 anonim ***** válasza:
60%

Ronnie a nagy súlyok miatt ment úgy tönkre.

A két testépítő között mindössze az idő különbség. Változnak az elvárások.

A mellékhatása nincs is igazán. Egyén függő kicsodán mi jön ki.

Na de akkor szerinted Jeff Said natural? :DDD Vagy az összes menszfízik kis ember? :D

Mert nem...

2017. dec. 21. 01:04
 10/13 anonim ***** válasza:
41%

"lehet,hogy volt benne cucc de szerintem nem szteroidozott."

Ő maga nyilatkozta egy interview-ban, hogy de.

2017. dec. 21. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!