Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Napi hányszor igyak fehérjeport?

Napi hányszor igyak fehérjeport?

Figyelt kérdés

Egy adagba 30 gram megy, tejjel, edzès után. De edzèsnapon ihatok 2x 30 gramot vagy elèg csak edzès után. 50 kg, 14/f

Ui:Súlyommal ne cseszekedjetek :D

2017. nov. 9. 17:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Elég edzés után egy adag de az sem szükséges ha meg van szilárd kajából. Inkább EGYÉL!
2017. nov. 9. 17:08
 2/15 anonim ***** válasza:
egyszer sem lenne szükséged rá, ilyen súllyal két nagy étkezésből fedezheted az egész napi fehérjeszükségletedet.
2017. nov. 9. 17:08
 3/15 anonim ***** válasza:
A napi fehérjebeviteled felétől nem érdemes többet bevinni porból, ezen belül viszont úgy iszod, ahogy akarod. Súlyod meg még jó is, én ennyi idősen voltam 45 kiló. Aztán most kicsit több vagyok. :)
2017. nov. 9. 17:25
 4/15 A kérdező kommentje:
Eszek èn, igyekszem hízni de nagyon nehezen megy. Igazság szerint nincs kiszámolva a napo fehèrjèm, nincs ètrendem szóval elèg nehèz.
2017. nov. 9. 18:03
 5/15 A kérdező kommentje:
Ja es a súlyom 52 kg, nem mintha sokat szamitana :D Megszokásból írtam 50-et :D
2017. nov. 9. 18:16
 6/15 anonim ***** válasza:
Komolytalan vagy, neharagudj. Edz keményen, kajálj rendesen, és aludj jól. Ha valamelyik alkotó kiesik, cseszheted az egészet, és nem fog segíteni holmi fehérje port, sem később utolsó reményként felhasznált bcca, de még a zsírégető, a jumbo, és a többi sz@r sem fog. Ne várj több "nyereséget" mint amennyi melót hajlandó vagy belefektetni.
2017. nov. 9. 19:52
 7/15 A kérdező kommentje:
Hidd el hogy nem az a fajta vagyok aki azt hiszi hogy felemel egy kis sulyt 2x, es taplalekkiegeszitokkel tomi magat es azt varja hogy egy hatalmas hegy legyen belole. Mindhármat próbálom csinálni amit leirtal.
2017. nov. 9. 20:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Remek. Ebben az esetben sok sikert.
2017. nov. 9. 20:44
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. nov. 9. 22:12
 10/15 anonim ***** válasza:
50 kiló vagy. Kellene 100 gramm állati fehérje. Ha 70 et eszel szilárd kajából 30 kell porból. Ha 100 at ennél szilárd kajából az amúgy is rendben lenne por nélkül. Ha 50 et ennél kajából annyi kéne porból is. Tehát attól függ, hogy mennyit eszel meg szilárd kajából és a maradék legyen a por.
2017. nov. 9. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!