Szteroid mellett hanyszor edzetek meg egy izomcsoportot egy heten?
Figyelt kérdés
2017. szept. 26. 11:37
3/7 A kérdező kommentje:
Den egy ugy erzem eleg gyorsan regeneralodok para lenni a heti 2-3? Nem akarom magam tuledzeni de tenyleg ugy erzem pihentek eleget:)
2017. szept. 26. 12:19
4/7 A kérdező kommentje:
Es tobb testepito cucc mellett 3x nyomja. Esetleg ugy hogy az egyik kevesbe intenziv?
2017. szept. 26. 12:20
5/7 anonim válasza:
Gondolom, ha heti többször edzi, akkor nem tol rá edzésen 10-15 sorozatot, hanem elosztja több részre. 3x5 pl. De én nekem totál elég az 1x. Lábnál guggolásnál a hátam is edződik, felhúzásnál láb is, mellnél váll, tric, vállnál kicsit mell is, hátnál bicepsz, plusz külön nap 1x mindenre, ez bőven elég. De cucc, dózis függő is.
6/7 Cortez70 válasza:
Mehet többször is, de akkor egy edzésen kevesebb sorozat kell, mintha heti egyszer edzenél arra az izomra.
7/7 anonim válasza:
Na meg kokszal nehezbb túledzeni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!